Hoitohenkilöstö katselee www.penimaster.de vierailijaa tai keskustelussa

Testiraportit, tutkimukset ja lääkäreiden kokemukset PeniMaster PRO:lla

Miten Penimaster Pro eroaa kaikista muista markkinoilla olevista peniksen suurennuslaitteista (vetolaitteita)? esim. B. Andropenis, X4labs, Physiomed, Fastsize vai Sizegenetics?

UROLOGIN NÄKÖKOHDAT: (Kambiz Tajkarimi, MD, urologian asiantuntija, robotiikan ja minimaalisesti invasiivisen kirurgian johtaja - Frederick Regional Health System, lääkinnällisten laitteiden sääntelyneuvoja - Emergogroup, tuotekehitysasiantuntija)
Useiden vuosien ajan suosittelin Fastsizea (ei enää markkinoilla) tai X4labsia miehille, joilla on peniksen kaarevuus. Urologiaan erikoistuneissa keskuksissa on yhä enemmän näyttöä siitä, että peniksen veto voi auttaa suoristamaan kaarevaa penistä ja palauttamaan peniksen arpeutumisen (Peyronien tauti, implanttien kirurginen poisto, infektio, trauma, tiimalasin kurouma ja muut sairaudet) aiheuttaman pituuden. Potilaani, jotka ostivat yllä olevia tuotteita, eivät pitäneet niiden käytöstä ja luopuivat muutaman yrityksen jälkeen. Olin pettynyt, kun annoin suosituksia tuotteista, joiden käytöstä potilaani eivät nauttineet.

Nämä yritykset käyttävät miljoonia dollareita vuodessa tuotteidensa markkinointiin, niillä on vahva verkkosivusto upealla grafiikalla ja hieno SEO. Joka vuosi esittelee muutamia väärennöksiä houkuttelevin nimillä ja malleilla, jotka väittävät lisäävän "monia tuumaa" penikseesi ja tekevät sinusta vastustamattoman sängyssä. "Kuka ei haluaisi miestä, jolla on pesäpallomaila housuissaan?"

Ihmiset, mikään näistä ei ole totta. Puhdasta fiktiota. Se on turhaa markkinointipuhetta. Tämä on valeuutinen. On parempi kääntyä urologin puoleen.

Sen lisäksi, että peniksen vetäminen on merkityksetöntä, se on hyödyllistä potilailla, joilla on vakavia sairauksia, kuten peniksen fibroosi ja Peyronien tauti. Mutta pitävätkö he todella lupauksensa? ovatko ne mukavia Turvallinen? Onko yksi vaihtoehto parempi kuin toinen? Vastaus ennen vuotta 2015 oli ei. He olivat kaikki samanlaisia. Sitten tuli Penimaster Pro . Ja muutti kaiken.

Penimaster Pro (MSP Concepts, Berliini) esiteltiin minulle Saksan lääkinnällisten laitteiden konferenssissa vuonna 2015. Ilokseni sain tietää, että suuri saksalainen keksijä oli vihdoin kehittänyt luonnollisemman ja turvallisemman mekanismin peniksen venyttämiseen (pito).

Penimaster Pro on nykyään myydyin peniksen suurennuslaite maailmanlaajuisesti ja suosituin lääketieteellisessä yhteisössä.

Jos luet tätä, voit kokeilla yllä olevia laitteita. Niissä kaikissa on 95 % - 100 % (paitsi Penimaster Pro) sama mekanismi peniksen venyttämiseksi. Ei ole väliä minkä mallin ostat. Ne ovat identtisiä. Älä mene lankaan sellaisilla sanoilla kuin "kulta", "hopea" tai "kupari".

Minulla ei ole mitään yhtä merkkiä vastaan. Olen suositellut niitä ennenkin. Urologina, jolla on tietoa anatomiasta ja neurofysiologiasta, en yksinkertaisesti voi hyväksyä tapaa, jolla penis kuristetaan sen venyttämiseksi. Paholainen on yksityiskohdissa kulta!

Se ei voi olla hyväksi penikselle.

Peniksen kudokset ovat hauraita, ja siellä on monia pinnallisia verisuonia ja hermoja, joita ei saa puristaa tiukasti mistään syystä yli 3 minuuttia, unohda tunteja! Auts!

Nämä laitteet aiheuttavat tietoisesti sairauden nimeltä "PARAFIMOSIS".
Parafimoosi on urologinen hätätilanne, jossa ympärileikkaamattoman miehen sisäänvedettyä esinahkaa ei voida palauttaa normaaliin anatomiseen asentoonsa. Joten terskan voi ahtautua. On tärkeää, että lääkärit tunnistavat tämän tilan ajoissa ja tarjoavat välitöntä apua. Katso kuvia googlesta niin tiedät mistä puhun.

Urologit ja seksologit Yhdysvalloissa ja Euroopassa hylkäävät nopeasti tämän vanhentuneen mekanismin. Pidennyksiä, jotka kirjaimellisesti kuristavat peniksen, ei voi käyttää yli tunnin ajan ilman kipua ja epämukavuutta. Penistä voi puristaa vain lujasti, kunnes se taistelee ja suuttuu!
Periaate "ENNIN: ÄLÄ VAIHTAA" pätee tässä.

Yhä useammat vetolaitteita suosittelevat Peyronien taudin asiantuntijat tietävät, että vaatimustenmukaisuus on avain menestykseen. "Käytä vähintään 3-4 tuntia päivässä!" on hänen suosituksensa. Toivon, että olisi mahdollista työskennellä yllä olevien laitteiden kanssa ilman kipua ja kärsimystä. Kaikki yllä mainitut laitteet käyttävät kumia tai vaahtoa kuristaakseen peniksen varren juuri terskan edessä sen vangitsemiseksi. Tsekkaa tämä.
Tämä "puristusvoima" katkaisee verenvirtauksen terssiin ja sieltä pois. Siksi, kun käytät laitteita, kuten Andropenis, X4labs, Physiomed, Fastsize, Sizegenetics noin tunnin tai kauemmin, veri ryntää terssiin ja muuttaa sen siniseksi. Tämä on erittäin tuskallista. Myös tunnottomuutta voi esiintyä. Käyttäjät voivat harvoin kestää näiden laitteiden vaivaa yli tunnin. Sillä ei ole väliä, ostatko tavallisen version vai "kaksoisplatina, 24k kultaa, alienien tuottama" -version 6-kertaisella hinnalla.

Mitä rakastan Penimaster Prossa, on turvallisuus, mukavuus ja vaatimustenmukaisuus. Ja potilaani käyttävät sitä. Kun näen heidät klinikalla, he hymyilevät ja ovat iloisia eivätkä välttele katsekontaktia minuun, koska he eivät noudattaneet määrättyä käyttöaikaa.

Mitä rakastan Penimaster Prossa, on turvallisuus, mukavuus ja vaatimustenmukaisuus. Ja potilaani käyttävät sitä. Kun näen heidät klinikalla, he hymyilevät ja ovat iloisia eivätkä välttele katsekontaktia minuun, koska he eivät noudattaneet määrättyä käyttöaikaa.

Katso tästä videosta, kuinka helposti penistä pidetään kiinni . Ei puristusta, ei kuristumista. Lempeä, elegantti ja kunnioittava—->Ja niin penistä tulee kohdella.

Sekä sauva- että vyöjärjestelmät ovat saatavilla Penimaster Pron kanssa. Miehet pitävät yleensä valjaista päiväsaikaan. Penimaster Pro soveltuu erinomaisesti käytettäväksi Peyronien taudin aktiivisen vaiheen aikana, kun muita vaihtoehtoja ei ole saatavilla, tai mallinnustyökaluksi urologisi leesionaalisen Xiaflex-injektion jälkeen. Se käyttää patentoitua ja vallankumouksellista tyhjiöpohjaista glans pickup -mekanismia. Voit helposti käyttää sitä neljä tuntia tai enemmän. Useita suuria tutkimuksia on parhaillaan meneillään monista indikaatioista. Tämä on todella jännittävää aikaa Peyronien taudin hoidolle.

Yhdysvaltain ja Euroopan huippuasiantuntijat Peyronien taudissa ovat siirtymässä Penimaster Prohon, ja niin sinunkin pitäisi tehdä.

Keskustele urologisi kanssa Penimaster Prosta.

alkaen dr Kambiz Tajkarimi, MD, urologian erikoislääkäri, robotiikan ja minimaalisesti invasiivisen kirurgian johtaja - Frederick Regional Health System, lääkinnällisten laitteiden sääntelyneuvoja - Emergogroup, tuotekehityksen asiantuntija.

Lähde: urologyhealthstore.com

Kambiz Tajkarimi
Kambiz Tajkarimi, MD, robottikirurgian johtaja
Frederick urologian asiantuntijat
MD Anderson Physician Networkin sertifioima
elämäkerta

DR Tajkarimi suoritti biologian BS-tutkinnon ja keskittyi neurotieteeseen Saint Louisin yliopistosta (St. Louis, MO) korkein arvosanoin. Hän sai lääketieteen tutkinnon Poncen lääketieteellisestä korkeakoulusta Puerto Ricossa. Sitten hän suoritti urologian residenssinsä George Washington University Medical Centerissä Washington DC:ssä, joka on tunnustettu yhdeksi johtavista kirurgisen innovaation keskuksista urologian alalla. Vuonna 2008 hän perusti ja kehitti erittäin menestyneen laparoskooppisen ja robottiurologian ohjelman Summit Health Systemissä Chambersburgissa Pennsylvaniassa ja toimi ohjelman puheenjohtajana vuoteen 2013 asti.

DR Tajkarimi tuo laajan kokemuksen laparoskooppisesta ja robottikirurgiasta sekä monimutkaisten urologisten sairauksien hoidosta yhteisöömme. Hän on yksi kokeneimmista robottiurologisista kirurgeista Keski-Atlantin alueella, ja hän suorittaa yli 1200 robotti- ja laparoskooppista leikkausta. Hänen kliininen kiinnostuksensa on urologisen syövän minimaalisesti invasiivinen hoito. DR Tajkarimilla on myös erityisosaamista naisten lantionpohjan sairauksien, virtsakivien, yleisen lastenurologian, BPH:n, naisten urologian ja erektiohäiriöiden hoidossa. Tutkimustulokset Dr. Tajkarimi on julkaistu useissa vertaisarvioiduissa aikakauslehdissä ja esitelty lääketieteen seuran kokouksissa. Hän on päätutkija useissa kliinisissä tutkimuksissa.

Tämän sivuston tekstit on käännetty automaattisesti saksasta. Löydät alkuperäisen tekstin osoitteesta: www.penimaster.de/Wie-unterscheidet-sich-Penimaster-Pro-von-anderen-Penisverlaengerungsgeraeten.html