Muotokuva hymyilevästä miehestä, joka vetää kirjaa kirjaston hyllyltä

Kysymyksiä ja vastauksia PeniMaster ® :sta ja PeniMaster ® Prosta

FAQ
Vieraile sertifioidussa verkkokaupassamme , jossa on 256-bittinen suojaus ja laaja valikoima tilaus- ja maksuvaihtoehtoja osoitteessa https://www_penimaster_fi.penimaster.shop/
Peniksen laajentajia PeniMaster ja PeniMaster PRO voidaan käyttää peniksen päällä muovikosmeettisiin ja terapeuttisiin tarkoituksiin.
Lue lisää
PeniMaster on sauvapohjainen peniksen laajentaja hihnateknologialla. PeniMaster PRO on modulaarinen peniksen laajennusjärjestelmä, joka kiinnittää peniksen ilman painevoimia.
Lue lisää
Laitteet kohdistavat penikseen vetovoiman. Venytyshoito harjoittelee peniksen fysiologista suorituskykyä ja stimuloi uusien kehon solujen muodostumista penikseen.
Lue lisää
Laitteita voidaan käyttää lähes minkä kokoisen peniksen kanssa.
Peniksen laajentajat sopivat kaiken ikäisille miehille. Suosittelemme hoidon aloittamista vasta, kun penis on saavuttanut lopullisen kokonsa kehon kasvun päätyttyä noin 18-vuotiaana.
Tämä on mahdollista ilman rajoituksia.
Laitteita voidaan käyttää, kunnes haluttu hoitotavoite on saavutettu.
Jopa noin kolmen tunnin käyttöaika 24 tunnin päivä/yö-jaksossa voi johtaa näkyviin tuloksiin. Kuudesta kahteentoista tunnin levitysajat päivä/yöjakson aikana ovat optimaaliset. Pidemmät käyttöajat eivät välttämättä johda parempiin tuloksiin, koska kudos uusiutuu käyttökatkojen aikana ja reagoi edelliseen venytykseen kasvulla. Mikä tahansa määrä minkä tahansa pituisia taukoja on mahdollista päivittäisen levitysajan sisällä. Hakemusaika voi B. jaetaan muutamaan tuntiin aamulla, iltapäivällä ja illalla. 60-90 minuutin välein tulee pitää vähintään viiden minuutin taukoja, joissa peniksen verenkiertoa stimuloidaan kevyellä regeneratiivisella hieronnalla ja solujen kasvua.
Periaatteessa kyllä. Koska taukoja ja hyödyllisiä peniksen regeneraatiohierontoja ei voida pitää nukkuessa, peniksen käyttöä yön yli ei suositella ja sitä tulee harkita vain, jos useiden tuntien käyttöaikoja ei voida saavuttaa päivän aikana. Jos peniksen laajentaja kuitenkin puetaan nukkuessaan, käyttäjän tulee ensin tutustua sovellukseen hereillä ollessaan ja määrittää oikeat jännitys- ja pitoasetukset hänelle. Laitteen kulumista tulee myös testata useiden tuntien ajan keskeytyksettä, kuten yön aikana käytettäessä. Huomioi myös kunkin tuotteen käyttöohjeet.
Hoito voidaan keskeyttää milloin tahansa ja jatkaa milloin tahansa. Taukoon asti saavutetut tulokset säilyvät, lukuun ottamatta venytysvaikutuksia.
Hoidon ensimmäisten 4-12 viikon aikana peniksen pituus kasvaa, mikä perustuu yleensä kudosten venymiseen eikä uusien solujen kasvuun. Tällaiset laajennukset ovat usein vain väliaikaisia. Jos penis jatkaa pituuden ja paksuuden kasvua tai muuttaa muotoaan käytön seurauksena tämän ajanjakson jälkeen, nämä tulokset säilyvät yleensä pitkään myös hoidon päättymisen jälkeen.
Lue lisää
Laitteita voi käyttää normaalisti istuvien pukujen ja farkkujen alla.
Laitteet tulee poistaa vauhdikkaan urheilun tai toiminnan aikana.
Solukudoksen kasvun stimuloimiseksi optimaalisesti tulee valita 200-1200 gramman vetovoima.
Erektion aikana penis on korkeintaan niin pitkä, että se voi venyä velttoina. Tangon tai hihnan laajentimen pituuden säätö ei ole tässä tapauksessa tarpeen. PeniMaster PRO:n anatomisesti mukautuva terskan kiinnitys mukautuu automaattisesti muuttuneeseen kiinteän terskan kokoon erektion aikana. Erektion sattuessa peniksen varren ympärillä oleva joustava PeniMaster- hihna tulee löysätä manuaalisesti, jos se ei anna periksi riittävästi.
PeniMasterin ja PeniMaster PRO:n käytöllä ei ole tunnettuja pysyviä sivuvaikutuksia. Huomioi PeniMasterin tai PeniMaster PRO :n käyttöohjeet ennen käyttöä.
lisää riskeistä ja sivuvaikutuksista
FAQ
Tämän sivuston tekstit on käännetty automaattisesti saksasta. Löydät alkuperäisen tekstin osoitteesta: www.penimaster.de/fragen-und-ANSWERS/ questions-answers.html