PeniMaster penisexpander sopii käytännössä jokaiselle miehelle

Synnynnäinen ja hankittu peniksen kaarevuus (Peyronien tauti; IPP; Induratio penis plastica)

peniksen suoristus

Peniksen hankittu kaarevuus (Peyronie's / Induratio penis plastica)

Patologinen muutos peniksen kudoksessa (kutsutaan myös induratio penis plastica, IPP), joka on nimetty sen löytäjän Peyronien mukaan, johtaa usein peniksen vakavaan kaareutumiseen tai vinoon jopa 90 astetta, mikä johtaa kivuliaan erektioon, erektiohäiriöön tai menettämiseen. terskan herkkyydestä. Penis voi myös lyhentyä merkittävästi. Peyronien tauti on diagnostisesti havaittavissa kovettumana (ns. "plakkina"), oletettavasti peniksen ontelokappaleiden ja niiden sidekudospäällysteen (tunica) välisen tulehduksen seurauksena. Peyronien tautia esiintyy 20–80-vuotiailla, eikä sitä pidä sekoittaa peniksen synnynnäiseen kaareutumiseen (katso alla).

Noin 30 asteen kaarevuuskulmat vaikeuttavat raajan työntämistä ja voivat aiheuttaa kipua seksikumppanissa. Jopa voimakkaammat kaarevuus voivat tehdä tunkeutumisen mahdottomaksi, jolloin asianomaisen on viime kädessä luovuttava seksuaalisuudesta.


PeniMaster ® peniksen hankitun kaarevuuden hoitoon (Peyronien tauti; IPP; Induratio penis plastica)

PeniMasterin käyttö Peyronien taudin alkaessa voi estää peniksen progressiivisen kaarevuuden. Jopa ennen lääketieteellisesti indikoitua kirurgista peniksen oikaisua osana Peyronie's-hoitoa, PeniMasterin käyttö voi jo johtaa vakiintuneen kaarevuuden oikaisemiseen, jolloin peniksen vähemmän tervettä kudosta on poistettava kompensoimiseksi ja peniksen lyheneminen. voi olla vähemmän. Ihannetapauksessa myöhempi leikkaus (kuva 1) voidaan jättää tekemättä PeniMaster PRO -hoidon tuloksen vuoksi. Expander voi myös estää sisäänvetäytyvän arven paranemisprosessin ja auttaa näin saavuttamaan leikkaustuloksen.

Kontrolloitu kliininen tutkimus British Journal of Urologyssa: PeniMaster PRO on turvallinen ja tehokas Peyronien taudin (peniksen kaarevuus) hoidossa - Laitetta voidaan käyttää vaihtoehtona leikkaukselle

PeniMaster PRO British Journal of Urology Tutki Peyronien tautia

PeniMaster PRO: British Journal of Urology (BJUI)
osa 123 , numero 4 ,
iv, 557-739 , huhtikuu 2019

PeniMaster PRO - Uro-uutiset - Peyronie - IPP

PeniMaster PRO: Uro News
4/2019, osa 23, nro 4, s. 8

Ennen ja jälkeen kuva PeniMaster PRO:sta Peyroniessa

Peyronien tauti peniksellä ennen PeniMaster PRO -hoitoa kolmen kuukauden PeniMaster PRO -hoidon jälkeen ilman lisälääkitystä tai muita hoitoja

Kliininen tutkimus pystyi todistamaan, että PeniMaster PRO sauvan laajennusjärjestelmä voi saada aikaan merkittävän suoristuksen ja pidentämisen Peyronien peniksessä ja että se on samanaikaisesti tehokas ja turvallinen. Siksi kirjoittajat suosittelevat sen käyttöä vaihtoehtona tai ennen korjaavaa leikkausta (vrt. "Peniiksen vetohoito uudella PeniMaster ® PRO -laitteella on tehokasta ja turvallista Peyronien taudin vakaassa vaiheessa: kontrolloitu
monikeskustutkimus”; Kirjailija: Dr. Ignacio Moncada et ai.; Julkaisu: British Journal of Urology (BJUI), osa 123, numero 4, huhtikuu 2019).

Lue lisää kliinisestä tutkimuksesta PeniMaster PRO

Osta PeniMaster PRO Peyronie's / IPP:tä vastaan nyt

peniksen suoristusleikkaus

Leikkaustekniikka operatiivisessa peniksen oikaisussa

Kuva 1
Jos kyseessä on niin sanottu hankittu peniksen kaarevuus ( Peyronien ), jäsenen toiselle puolelle muodostuu kudospakkauksia (puoliympyrä), kun taas toinen puoli ei voi enää olla täysin pystyssä. Kirurgi leikkaa palan (kolmion) sivulta, jossa on jo vähemmän kudosta, ja ompelee sen takaisin yhteen. Raaja on tällöin suorempi, mutta myös huomattavasti (usein useita senttejä) lyhyempi.

Synnynnäinen peniksen kaarevuus (peniksen poikkeama)

On normaalia, että pystyssä oleva raaja ei ole täysin suora ja sillä on enemmän tai vähemmän voimakas kaarevuus. Oletettu syy peniksen taipumiseen on tilapäinen testosteronin puute raskauden aikana, mikäli virtsaputkessa ja erektiokudoksessa ei ole epämuodostumia (hypospadias).

Peniksen laajentaja PeniMaster voi auttaa vähentämään peniksen kaarevuutta.

Peniksen lievä kaarevuus ei rajoita miestä yhdynnän aikana. Kuitenkin halu muovikosmeettiseen oikaisuun voi syntyä esteettisistä tai psykologisista syistä, varsinkin alas- tai sivukaartuessa. Päinvastoin, peniksen kohtalaiset ylöspäin kaarevat voidaan toivoa visuaalisena merkkinä miehisyydestä, koska ylöspäin kaareva penis on subjektiivisesti jyrkempi erektio kuin suora penis, jolla on sama erektiokulma.

Tämän sivuston tekstit on käännetty automaattisesti saksasta. Löydät alkuperäisen tekstin osoitteesta: www.penimaster.de/Applications/penisbegradigung-induratio-penis-plastica-peyronie.html