PeniMaster PRO sauvan peniksen laajennusjärjestelmän osa
PeniMaster PRO -logo

PeniMaster ® PRO sauvan laajennusjärjestelmä

Symmetrinen peniksen venyttely integroidulla vetoilmaisimella

PeniMaster PRO yhdessä PeniMaster-tangon vetovoimageneraattorin kanssa

Yhdessä PeniMaster PRO :n kanssa sauvan vetovoimageneraattori mahdollistaa aksiaalisesti symmetrisen peniksen venytyksen ilman kaukana peniksestä olevaa tukia (kiinnityskohtaa).

Vavan laajennus mahdollistaa myös ainutlaatuisen hoitorakenteen: venytyksen pystyssä olevan elimen fysiologisessa asennossa.

Tuotteen edut PeniMaster ® PRO sauvan laajennin

 • käyttää patentoitua PeniMaster PRO -pohjaa (itsesopeutuva anatominen yhteys peniksen terssiin)
 • peniksen määritellylle vetovoimalle. Ainutlaatuisen vankka.
 • mahdollistaa fysiologisesti optimaalisen venytyksen
 • integroitu vetovoiman mittaus jousiasteikolla
 • Vetoilmaisin: 0 - n. 1150 g ( suuremmat vetovoimat mahdollisia , mutta ei suositella turvallisuussyistä).
 • säädettävissä jokaiselle peniksen pituudelle
 • Voidaan käyttää joko ylhäällä tai alhaalla
 • Lasikuituvahvistettu, erittäin vakaa muovi
 • huomaamattomasti käytettäväksi tavallisten vaatteiden alla jokapäiväisessä elämässä
 • lisävarusteita ei tarvita
 • Yön yli hakemus on mahdollista ( lue lisää )

PeniMaster PRO + sauvan vetogeneraattori = PeniMaster PRO sauvan laajennus

PeniMaster PRO -järjestelmän sauvan vetovoimageneraattori on osoittautunut perusmuodossaan useiden vuosien ajan PeniMasterissa hihnatekniikalla . Tarkka käsittely ja innovatiivinen klipsitoiminto takaavat kestävyyden, turvallisuuden ja helppokäyttöisyyden. Lasikuituvahvisteiset muovit takaavat maksimaalisen lujuuden.

Yhdessä PeniMaster PRO :n kanssa sauvan vetovoimageneraattori mahdollistaa aksiaalisesti symmetrisen peniksen venytyksen ilman kaukana peniksestä olevaa tukia (kiinnityskohtaa). Tämä tarkoittaa, että mitään muuta kehon osaa tai vaatteita ei tarvita pidon aikaansaamiseksi terskasammiossa ja vetovoima on suunnilleen sama kaikissa peniksen osissa.

Penistä voidaan venyttää ylös, alas tai vinosti sauvan laajentimella - ja tämä on todistetusti huomaamaton, jopa normaalin vaatetuksen alla. Monet päivittäisen elämän toiminnot voidaan suorittaa ilman ongelmia PeniMaster PRO:n ollessa päällä.

Mahdollistaa fysiologisesti optimaalisen hoidon suorittamisen

Tankolaajentaja mahdollistaa myös ainutlaatuisen hoidon: venyttelyn erektion peniksen fysiologisessa asennossa. Kuten luonnollisessa erektiossa, penis voidaan venyttää vartalosta poispäin oikeaan kulmaan - mitä ei tietenkään voi tehdä näkymättömästi vaatteiden alla ja se on varattu kotikäyttöön (esim. selällään television edessä). Peniksen sivuilla ei ole taipumamomentteja (peniksen tyvessä) tai vastapainevaikutuksia. Puristusvoiman vaimennus pohjarenkaan kautta tapahtuu yksinomaan häpyluun. Tämä akselisymmetrinen sovellusharjoitus on fysiologisesti optimaalinen.

PeniMaster 100% Geld zurück
20 %
Tämän sivuston tekstit on käännetty automaattisesti saksasta. Löydät alkuperäisen tekstin osoitteesta: www.penimaster.de/Penisexpander/PeniMasterPRO-Stangen-Expander.html