PeniMaster penisexpander sopii käytännössä jokaiselle miehelle

Esinahan palautus PeniMaster® :lla (ei PeniMaster® PRO)

Harmaa villahattu, jonka reunus symboloi peniksen esinahkaa

Miksi miehet haluavat esinahansa takaisin

Peniksen esinahan (jopa osittainen) poisto tehdään yleensä uskonnollisista, kulttuurisista tai lääketieteellisistä syistä. Ympärileikkaus tapahtuu usein lapsuudessa ja ilman asianomaisen henkilön nimenomaista suostumusta. Jotkut miehet haluavat poistetun esinahan takaisin esteettisistä syistä, "epätäydellisen" tunteen takia tai siksi, että terskan herkkyyttä vähentää pysyvä suora kosketus tekstiileihin ilman suojaavaa esinahkaa.

Ihon venyttely esinahan palautumiseen

Ei-kirurgiset esinahan korjausvaihtoehdot perustuvat peniksen ihon pitkäkestoiseen venytykseen kehosta päätä kohti.
Tätä tarkoitusta varten PeniMaster-hihna kiinnitetään peniksen ympärille muutaman senttimetrin etäisyydelle terskasta. Määrätty vetovoima kohdistetaan sitten raajaan ja siten ihoon PeniMasterin kautta, jota voidaan venyttää suhteettomasti ja pidentää sen jälkeen. Tämä on kuukausien prosessi.

PeniMasteria ei ole kehitetty erityisesti esinahan pidentämiseen. Vuosien varrella käyttäjät ovat kuvanneet esinahan pidentämisen vaikutusta käyttämällä tätä PeniMaster-kiinnityshihnan kiinnitystekniikkaa onnistuneeksi tapaksi yhdistää peniksen pidentäminen esinahan pidentämiseen. Jos suunnitellaan leikkausta esinahan rekonstruktio, PeniMasterin pitkäaikainen valmisteleva käyttö voi auttaa parantamaan toimenpiteen saavutettavaa kokonaistulosta.

Suunnittelusyistä esinahan pidentämistä ei voida saavuttaa PeniMaster PRO :lla, koska sen kiinnitysyksikkö sisältää vain peniksen terskan, ei peniksen varren ihoa.

Millään menetelmällä ei voida riittävästi palauttaa luonnollisen esinahan ja ympärileikkauksen aikana poistetun frulun aistiominaisuuksia. Esinahan palautuminen on siis ensisijaisesti plastis-kosmeettinen vaikutus, joka kuitenkin johtaa enimmäkseen toivottuun terskan herkistymiseen.

Tämän sivuston tekstit on käännetty automaattisesti saksasta. Löydät alkuperäisen tekstin osoitteesta: www.penimaster.de/Applications/Vorhautregeneration.html