Mies luonnostelee vektorikuvan läpinäkyvälle taustalle

PeniMaster ® -peniksen laajentajien fysiologinen toimintaperiaate

Kolme vaihdetta toimintaperiaatteen esimerkkinä

Kehon osa kasvaa tai muuttaa muotoaan, kun siihen rakennetaan uusia kehon soluja. Miesten sukupuolielimissä tämä luonnollinen prosessi päättyy viimeistään 19. elinvuoden päätyttyä. Jos peniksestä tulee myöhemmin vielä suurempi tai suorempi, sen kudos tarvitsee pitkäaikaista stimulaatiota, mikä voi stimuloida solujen kasvua. Tätä tarkoitusta varten PeniMaster altistaa raajan fyysiselle vetovoimalle - tästä johtuu näiden laitteiden nimi " peniksen laajentaja " tai penispaarit.

Kokemus on osoittanut, että peniksestä voi tulla pidempi ja volyymimpi useiden kuukausien PeniMaster-venyttelyhoidon jälkeen, koska uudet kehon solut kasvavat fysiologisesti kolmiulotteisesti kaikkiin suuntiin, jos sovellus onnistuu. Pitkäaikainen hoito voi myös kompensoida sukuelinten kaarevuutta . Pitkäaikaisen käytön tulokset todennäköisesti säilyvät.

Lyhytaikainen käyttö voi johtaa tilapäiseen peniksen pidentymiseen venytysvaikutusten vuoksi.

Venytyshoito voi toimia myös erektiokudoksen voimaharjoitteluna ja mahdollisesti parantaa sen erektion kovuutta ja yleistä seksuaalista kestävyyttä .

lisää käyttöalueista


Peniksen laajentaminen laajentajalla
Solujen kasvu pituus ja ympärysmitta PeniMasterin avullaSolujen kasvu pituus ja ympärysmitta PeniMasterin avulla
Kuva 1
Nykyaikaiset peniksen laajentajat kohdistavat penikseen 200-1200 gramman pitkittäisen vetovoiman useita tunteja päivässä useiden kuukausien ajan. Keho voi reagoida tähän stressiin muodostamalla uusia kehon soluja penikseen. Koska kehon solut laajenevat kolmiulotteisesti kaikkiin suuntiin, kokemus on osoittanut, että penis yleensä kasvaa pituudeltaan ja paksuudeltaan (uudet solut näkyvät vaaleanpunaisina).

Venytyskoneiden käyttöalueet kehon muotoiluun

 • keho sopeutuu pitkäaikaisiin puristus- ja vetovoimiin
 • tätä varten muodostuu uusi kehon kudos
 • Käyttö kulttuuri-, muovi-kosmeettisiin ja lääketieteellisiin tarkoituksiin

Ihmiskeho sopeutuu paineen tai vetovoiman aiheuttamaan pitkäaikaiseen mekaaniseen rasitukseen muuttamalla vahingoittunutta kehon osaa. Jotta kehon osa muuttaisi muotoaan tai kokoaan, uusia kehon soluja on lisättävä sopivaan kohtaan ( esim. mahdollinen peniksen suurentaminen ja peniksen suoristus laajennuksilla, kuva 1 ja 2 ). Tämä tarkoittaa, että kehon osa voi kasvaa, mikä voi jäädä hoidon jälkeen.


Peniksen oikaisu ekspanderilla
Toiminnallinen kaavio peniksen suoristamisesta PeniMasterilla
Kuva 2
Synnynnäinen peniksen kaarevuus johtuu epätasaisesta määrästä kehon soluja peniksen vastakkaisilla puolilla. Se puoli, jossa on vähemmän soluja (kuvassa vasen puoli), on lyhyempi, mikä saa peniksen käyristymään varsinkin erektion aikana. Expanderilla venyttely lisää rasitusta puolelle, jolla on vähemmän kehon soluja, jolloin uudet kehon solut (näkyy vaaleanpunaisella) muodostuvat siellä nopeammin kuin puolelle, jossa on enemmän soluja. Tämän seurauksena kaarevuutta voidaan lievittää. Expanderista voi olla myös terapeuttista apua ns. hankitun peniksen kaarevuuden (pyronia) hoidossa.

Paineen ja vetovoiman aiheuttamat luonnolliset kehon muutokset

Esimerkissä naisen rintojen muodonmuutos iän myötä on havaittavissa vetovoimien aiheuttamaa luonnollista kehon osien pidentymistä. Painovoiman pysyvän vetovaikutuksen vuoksi rintakudosta se muuttaa muotoaan ja kokoaan ("rotoiset rinnat"). Sama koskee kasvojen ikääntymisen merkkejä: yhä roikkuva leuan alue tai pussit silmien alla ovat usein ulkoisten voimien vaikutusta kehon solukudokseen ja sen reaktioon siihen.

Painevoimien aiheuttama ihon luonnollinen suureneminen tapahtuu raskauden aikana (kuva 3), koska sikiö painaa vatsan seinämää sisältäpäin. Vauva toimii sisäisenä "laajentajana", joka venyttää ihoa ja stimuloi sitä kasvamaan. Vatsan iho pysyy yleensä synnytyksen jälkeen pysyvästi laajentuneena vasta muodostuneen ihokudoksen vuoksi ja näyttää siksi löysemmältä kuin ennen raskautta.


Raskaana oleva nainen sivulta

Kuva 3
Luonnollinen ihon kasvu raskauden aikana sisäisen venytyksen kautta.

Mursi soturi vartalokoruilla ja levyhuulella

Kuva 4
Rituaalisesti motivoitunut pehmytkudosten suurentaminen korujen laajentajilla Mursi-sotureissa.

MauritsV, Murzi4 , CC BY-SA 2.0

Pitkäkaulainen kirahvikaulainen nainen laajentajakorujen ansiosta

Kuva 5
Luiden, lihasten ja pehmytkudosten kasvun edistäminen kauneusideaalina.


Kulttuuriruumis muuttuu puristus- ja vetovoimien kautta

Ihminen on käyttänyt kulttuuritarkoituksiin tuhansia vuosia mahdollisuutta pitkäkestoiseen kehon mallintamiseen venytys- tai venytyshetkellä. Etelä-Etiopian Mursin ja Surman soturiheimot saavuttavat laajoja pehmytkudosmuodonmuutoksia huulissa ja korvissa pysyvästi kiinnittyneiden korujen avulla, jotka toimivat laajennuksina suhteellisen ylimitoituksensa vuoksi (kuva 4). Mae Hong Sonin (Thaimaa) asukkaat, jotka tunnetaan nimellä "kirahvikaulanaiset", ovat suosionsa ansiota pitkänomaisille kohdunkaulan nikamille, joiden kasvu saavutetaan pysyvästi kuluneilla kaularenkailla, jotka työntävät pään pois hartioista (kuva 5). ).


Muovikosmeettinen runko muuttuu paineen ja vetovoimien vaikutuksesta

Kehonosien plastis-kosmeettiseen korjaukseen lääketiede käyttää sekä luonnollisia puristus- ja vetovoimia että erityisten laajenninten mekaanisesti synnyttämiä voimia.

 • Esimerkki luonnollisten painevoimien ortopedisesti tehokkaasta käytöstä löytyy jalkaortopediassa. Tässä asiantuntija käyttää potilaan painon jalkaan kohdistamaa painetta ja muotoilee sen haluttuun terveelliseen muotoon painemuodossa olevan kenkäsisäkkeen avulla.
 • Erityisiä venytys- ja vetolaitteita (laajennuksia) käytetään monilla lääketieteen aloilla. Tehdään ero ulkoisten ja sisäisten (istutettujen) laajenninten välillä.
  • Ulkoiset laajentimet ovat venytyslaitteita, jotka on liitetty pysyvästi tai tilapäisesti runkoon ulkopuolelta. Esimerkkejä ulkoisista laajennuksista, jotka voidaan poistaa milloin tahansa, ovat hammasraudat, jotka eivät ole tiukasti kiinni hampaissa väärien hampaiden ja leukojen korjaamiseksi ( kuva 7 ).

   Ns. raajan pidentämisessä käytetään ulkoisia, tiukasti vartaloon liitettyjä laajentajia. Laitteet asetetaan ulkoisesti raajan päälle (esim. lyhyempi tai vino jalka) ja ruuvataan tiukasti luuhun. Luu, lihas ja pehmytkudokset kasvavat ja muuttavat muotoa ( kuva 8 ).
  • Katso esimerkiksi istutetut laajentimet. käytetään korjaavassa kirurgiassa osana rintojen rekonstruktiota (esim. rintasyövän mastektomian jälkeen). Kuvatussa tapauksessa laajentimet ovat muovityynyjä, joiden tilavuutta voidaan lisätä ja jotka istutetaan potilaan ihon alle. Muutaman kuukauden kuluessa tämä kasvaa takaisin laajentimen sisältä syntyvän ja jatkuvasti seurattavan paineen vuoksi ja muodostaa ontelon. Siellä laajentimen ( kuvio 9 ) poistamisen jälkeen asetetaan pysyvä silikoni-implantti amputoidun rintakudoksen tilalle. Implantoitujen iholaajentajien avulla voidaan kerätä sopivasta paikasta (esim. kasvoilta) ylimääräistä autologista ihokudosta, joka voidaan siirtää kirurgisesti potilaaseen muualle ilman hyljintäreaktioita, kuten luovuttajien vieraiden kudosten tapauksessa.
Kuvio 6a
PeniMaster-tuoteperheen peniksen laajentaja .
PeniMaster-tuoteperheen peniksen laajentajaPeniMaster-tuoteperheen peniksen laajentajaPeniMaster-tuoteperheen peniksen laajentaja
Kuvio 6b
Kotitekoisista peniksen laajennuksista puuttuu tärkeitä turvallisuus- ja mukavuusominaisuuksia.

Penis pallopainolla kiinnitettynä

Kuva 7
Aaltosulkeet väärien hampaiden korjaamiseksi.

Aaltosulkeet väärin kohdistettuja hampaita vastaan

Kuva 8
Jalkojen laajennusosa, lujasti kiinnitetty luuhun ulkopuolelta.

Ulkoinen jalkalaajennus ruuvataan luuhun

Kuva 9
Ihonlaajentimet implantaatiota varten.

Istutettava ihonlaajentaja

Tämän sivuston tekstit on käännetty automaattisesti saksasta. Löydät alkuperäisen tekstin osoitteesta: www.penimaster.de/funktions Prinzip/funktions Prinzip.html