Ylhäältä katsottuna ihmisiä kivetyllä aukiolla

Meistä - MSP Concept GmbH & Co. KG

 • Johtava periaate MSP-konsepti:
  Ole osa elämää -
  Ole osa elämää!
 • yrityksiä Saksasta
 • vuodesta 1998 lähtien urologisten tuotteiden myynti
 • vuodesta 2002 lähtien oma tuotelinja PeniMaster
 • vuodesta 2011 lähtien PeniMaster PRO -järjestelmä
 • Innovatiivisuus, toimivuus ja laatu ohjaavana periaatteena
 • Rehema-sairaalan sponsori Goman / Afrikan apua tarvitseville

Meistä - MSP Concept GmbH & Co. KG

MSP Concept GmbH & Co. KG on keskikokoinen Berliinissä, Saksassa sijaitseva yritys, joka keskittyy urologisten tuotteiden ja lääkinnällisten laitteiden kehittämiseen, valmistukseen ja markkinointiin. MSP Concept on maailmankuulun urologisen penislaajennusmerkin PeniMaster ® valmistaja.

Mutta mikä meitä ajaa?

Ole osa elämää

Peniksen ongelmat merkitsevät niistä kärsivälle miehelle usein myös ongelmia ja rajoituksia jokapäiväisessä elämässä. Esimerkiksi onko penis havaittu subjektiivisesti tai onko se objektiivisesti liian pieni tai ohut lääketieteellisten kriteerien mukaan, onko kyseessä synnynnäinen tai hankittu kaarevuus tai ikään liittyvä tai patologinen jäsenen koon pieneneminen : kaikki tämä voi tarkoittaa todellista esteitä rakkauselämälle tai heikentää itseluottamusta niin paljon, että kyseinen henkilö ei enää pysty tai halua osallistua täysimääräisesti elämään.

Ole osa elämää - Ole osa elämää!

Jos esimerkiksi saunaa tai nudistikäyntiä vältetään tekosyillä; epäonnistuminen lähestymään viehättävää naista (tai miestä) tuntemalla olevansa fyysinen pettymys rakastelussa valloituksen jälkeen; jos et häpeästä "seiso" pisuaarin ääressä, vaan käytät lukittavalla ovella varustettua wc:tä: tässä on joitain niistä monista tilanteista ja syistä, miksi olemme kehittäneet PeniMaster-sarjan fysiologiset laajentimet .

Urologisten lääkinnällisten tuotteiden valmistajana olemme siksi vain pintapuolisesti huolissamme peniksen laajentamisesta tai suoristamisesta leikkauksella tai ilman tai lievän erektiohäiriön hoitoa. Meille on pikemminkin tärkeää, että miehet eivät piilota itseään ja seksuaalisuuttaan, vaan voivat olla osa elämää sen kauniine puolineen.

Ole osa elämää - PeniMasterilla!

Moderni klassikko PeniMaster ®

Tuote valokuvatangon laajennin PeniMaster

Vuonna 1998 aloitettiin alun perin muilta toimittajilta hankittujen peniksen venyttämislaitteiden eli ns. peniksen laajentajien jakelu. Nämä laitteet olivat yksinkertaisia malleja ja yksinkertaisia peniksen kiinnitysmekanismeja, jotka ovat jo tuottaneet asiakkaillemme hyviä tuloksia . Kuitenkin myös asiakkaidemme kritiikki näitä laitteita kohtaan sai meidät kehittämään oman tuotesarjamme: PeniMaster . Useat kehitysvaiheet johtivat nykyiseen EEK-000.i-malliin, joka mukautuvilla kiinnitysaukoilla, pehmeillä hihnoilla, turva- ja mukavuusklipsillään sekä lujilla materiaaleilla on luultavasti innovatiivisin ja toimivin sauvan laajennin lajissaan. Tämä vaatimus on määrätty kansallisissa ja kansainvälisissä patenteissa ja teollisoikeuksissa. Vuonna 2002 PeniMaster tarjottiin ensimmäistä kertaa ja siitä tuli nopeasti suositus vaativille käyttäjille.

Sananlaskujen laadun ja luotettavuuden lisäksi myös hyvä tahtomme ja harkintakykymme vaikuttivat PeniMasterin (ei: " Penismaster ") menestykseen: vuosia sitten, kun asiasta ei ollut lakisääteistä, asiakkaamme pääsivät testaamaan PeniMasteria käytännössä viikkoa ilman rajoituksia ja silti ilman syytä - kaikkien kustannusten täysimääräiseen hyvitykseen maailmanlaajuisesti. Asiakkaamme eivät saa ei-toivottuja mainospuheluita, sähköposteja tai tuotetietoja pakkauksissa kyselyn, verkkosivuillamme käymisen, tuotteemme ostamisen tai palauttamisen jälkeen tai mistään muusta syystä.

Uusi suorituskyvyn ja mukavuuden muotomme: PeniMaster ® PRO

PeniMaster Pro

Yli kolmen vuoden kehitysajan jälkeen esittelimme vuonna 2011 modulaarisesti rakennetun ja taaksepäin yhteensopivan PeniMaster PRO -järjestelmän, johon monivuotinen kokemuksemme PeniMasterista ja jälleen lukuisia ehdotuksia asiakkailta, testihenkilöiltä, mutta myös muiden laitteiden käyttäjiltä ovat virranneet. PeniMaster PRO -pohjan tiukka tuotesuunnittelu, joka seuraa toimintoa, määrittelee myös tämän tuotesegmentin toimivuuden, suorituskyvyn ja käytännöllisyyden teknisesti ainutlaatuisella tavalla. Tämän PeniMaster PRO:n ainutlaatuisen aseman takaavat myös teollisoikeudet.

Laatua, hyvää tahtoa ja harkintaa

PeniMaster 100% Geld zurück

Tuotteidemme turvallisuus on MSP Conceptin tärkeä huolenaihe. Siksi jatkuvat prosessi- ja tuotetarkastukset ovat olennainen osa ISO 13485 -standardin mukaista sertifioitua laatujärjestelmäämme.

5 Jahre Garantie vom Hersteller für Produkte der Marke PeniMaster<sup>®</sup>

Valmistettu Saksassa - MSP-konsepti

MSP Conceptin PeniMasterilla ostat innovatiivista, kestävää laatua ja Saksassa valmistettua teknologiaa.


MSP Concept on sponsori REHEMA Center Medicalille Gomassa / Kongossa

REHEMA Center Medical

Urologisten lääketieteellisten tuotteiden valmistajana me MSP Conceptilla tiedämme, kuinka tärkeää hyvä sairaanhoito on potilaille. Siksi tuemme humanitaarista hanketta Rehema Central Medical köyhyydessä eläville Gomassa Kongon demokraattisessa tasavallassa (entinen Zaire) Keski-Afrikassa. Lisätietoja

Tämän sivuston tekstit on käännetty automaattisesti saksasta. Löydät alkuperäisen tekstin osoitteesta: www.penimaster.de/Wir-ueber-uns/wir-ueber-uns.html