Muotokuva hymyilevästä miehestä, joka vetää kirjaa kirjaston hyllyltä

PeniMaster ® :n ja PeniMaster ® Pron riskit ja sivuvaikutukset

PeniMasterin ja PeniMaster PRO:n käytöllä ei ole tunnettuja pysyviä sivuvaikutuksia.

Jos sinulla on suoniongelmia tai peniksen sidekudoksen heikkoutta tai muita peniksen tai virtsaputken ongelmia, sinun on otettava yhteys lääkäriin (esim. urologi) ennen käyttöä. Luonnollisen kehon ja kivun tunteen varmistamiseksi käytön aikana laitteita ei tule laittaa päälle turvallisuussyistä:

Vihreät kuutiot, joissa on teksti FAQ, tarkoittavat www.penimaster.de:n UKK-aluetta
  • alkoholin vaikutuksen alaisena
  • huumeiden vaikutuksen alaisena
  • rauhoittavien lääkkeiden vaikutuksen alaisena
  • kipulääkkeiden tai kipuherkkyyttä vähentävien lääkkeiden vaikutuksen alaisena
  • lateksiallergioille (PeniMaster PRO)

Huomioi tässä esitettyjen tuotteiden käyttöohjeet.

PeniMaster®

Käytön aikana pitohihnan alueella saattaa esiintyä lievää ihoärsytystä, jota voidaan vähentää mukana toimitetuilla mukavuushihnoilla ja se häviää nopeasti käytön jälkeen.

Väärin käytettynä (esim. liialliset kiinnitys- tai vetovoimat) peniksen pidentämisen tai suurennuksen aikana terskan väri voi yleensä sinertyä, usein kylmyyden tai tunnottomuuden tai kivun tunteen yhteydessä, mikä tarkoittaa, että levitys voidaan keskeyttää, kunnes se on tarpeen oireiden vuoksi. laantua.
Käyttöohjeet PeniMaster

PeniMaster riskien sivuvaikutukset

PeniMaster® Pro

Jos PeniMaster PRO:ta käytetään oikein, mekaaninen toimintaperiaate voi johtaa lisääntyneeseen verenkiertoon ja sen seurauksena terskan lievään punotukseen, joka häviää nopeasti PeniMaster PRO:n poistamisen jälkeen. Laitteen korkeasta mukavuudesta johtuen suositeltua 200-1200 grammaa suuremmat vetovoimat voidaan helposti siirtää terssiin. Varsinkin kun käytetään suurempia vetovoimia ilman riittävää totuttelua, voi esiintyä tilapäistä lievää terskan turvotusta ja/tai osittaista valkeaa väritystä. Tämä yleensä häviää huomattavasti muutaman minuutin kuluttua. Jos vetovoimat ylittävät tämän, terssiin voi muodostua rakkuloita, jotka häviävät muutaman tunnin kuluessa laitteen laskemisesta. Jos alipaine on tarpeettoman voimakas, voi tapahtua, että esinahka (jos sellainen on) vedetään ainakin osittain alipainekammioon ja turpoaa. Kaikki kuvatut ja väärinkäytön aiheuttamat sivuvaikutukset ovat tilapäisiä ja ilmoittavat itsestään hyvissä ajoin kutinana tai polttajana. Tästä syystä laite tulee ottaa pois oireiden ilmaantuessa ja pukea se uudelleen kunnolla näiden ohjeiden mukaisesti vasta sen jälkeen, kun se on laantunut pienemmällä vetovoimalla.
Käyttöohjeet PeniMaster PRO

Tämän sivuston tekstit on käännetty automaattisesti saksasta. Löydät alkuperäisen tekstin osoitteesta: www.penimaster.de/Fragen-und-Antworten/risks-side effects.html