Lääketieteellinen henkilökunta katselee https://www.penimaster.de/ kävijää tai keskustelee

Testiraportit, tutkimukset ja lääkäreiden kokemukset PeniMaster PRO:lla

Yleiskatsaus lääkäreiden tutkimuksiin, testeihin ja kokemuksiin PeniMasterilla ja PeniMaster PRO :lla


DR Ignacio Moncada urologi

DR Ignacio Moncada, Espanja

Kontrolloitu kliininen tutkimus British Journal of Urologyssa: PeniMaster PRO on turvallinen ja tehokas Peyronien taudin (peniksen kaarevuus) hoidossa - Laitetta voidaan käyttää vaihtoehtona leikkaukselle

Laaja-alainen kansainvälinen kliininen tutkimus osoittaa, että saksalainen lääketieteellinen tuote Penimaster PRO tarjoaa tehokkaan ja turvallisen hoidon peniksen patologiseen kaareutumiseen (Peyronien tauti; IPP, Induratio penis plastica) ja voi olla nopeasti tehokas vaihtoehto korkean riskin leikkaukselle. vähäisin sivuvaikutuksin.

Käytön intensiteetistä riippuen penis voi kasvaa pituudeltaan jopa 1 senttimetrin ja ympärysmittaa huomattavasti kuukausittain.

Lue lisää


lääkärinlausunto dr lääketieteellinen Timo A Spanholtz

DR lääketieteellinen Timo Spanholtz, Saksa

DR lääketieteellinen Timo Spanholtz: Nykyaikaiset kirurgiset toimenpiteet peniksen pidentämiseen ja paksuntamiseen vaativat myös peniksen pidennyslaitteen jälkihoitoon

Muutama vuosi sitten peniksen laajentaminen oli vielä ehdoton tabu, mutta nykyään sillä on vakaa paikka kauneuskirurgian maailmassa. Plastiikkakirurgi dr. Kölnistä kotoisin oleva Timo Spanholtz käyttää uusimpia menetelmiä miehille, jotka haluavat pidemmän tai paksumman peniksen. Kirjoituksessaan hän selittää peniksen muovikosmeettisten leikkausten mahdollisuuksia, rajoja ja riskejä ja selittää, miksi hän määrää yksinomaan peniksenpidennysainetta PeniMaster PRO terapeuttiseen jälkihoitoon potilailleen.

lue raportti


Kambiz Tajkarimi

Kambiz Tajkarimi, USA, MD, urologian erikoislääkäri, robotiikan ja minimaalisesti invasiivisen kirurgian johtaja - Frederick Regional Health System, lääkinnällisten laitteiden sääntelyneuvoja - Emergogroup, tuotekehitysasiantuntija

Miten Penimaster Pro eroaa kaikista muista markkinoilla olevista peniksen suurennuslaitteista (vetolaitteita)? esim. B. Andropenis, X4labs, Physiomed, Fastsize vai Sizegenetics?

UROLOGIN NÄKYMÄ : Useiden vuosien ajan suosittelin Fastsizea (ei enää markkinoilla) tai X4labsia miehille, joilla on peniksen kaarevuus. Urologiaan erikoistuneissa keskuksissa on yhä enemmän näyttöä siitä, että peniksen veto voi auttaa suoristamaan kaarevaa penistä ja palauttamaan peniksen arpeutumisen (Peyronien tauti, implanttien kirurginen poisto, infektio, trauma, tiimalasin kurouma ja muut sairaudet) aiheuttaman pituuden. Potilaani, jotka ostivat yllä olevia tuotteita, eivät pitäneet niiden käytöstä ja luopuivat muutaman yrityksen jälkeen. Olin pettynyt, kun annoin suosituksia tuotteista, joiden käytöstä potilaani eivät nauttineet.

Lue lisää


lääketieteellinen raportti

Kliininen tutkimus kahdella venäläisellä klinikalla:
Yhdistelmähoito PeniMaster®PRO:n kanssa pysäyttää tyypillisen peniksen lyhenemisen eturauhassyövän kirurgisen poiston jälkeen ja aiheuttaa peniksen pidentymistä.

Eturauhassyövän aiheuttaman leikkauksen (prostatektomia) jälkeen penis voi usein lyhentyä merkittävästi (useita senttejä) muutamassa kuukaudessa. Lisäksi seurauksena on usein erektio-ongelmia.

Kliininen tutkimus (2015/16) 60 60–70-vuotiaalla miehellä osoittaa, että PeniMaster PRO:n ja PD5-E-estäjän (fosfodiesteraasi V:n estäjä) yhdistelmä pysäyttää peniksen kutistumisen eturauhasen poiston jälkeen ja jopa pidentää penistä voi olla. Hoitamattomat potilaat kärsivät peniksen lyhenemisestä -12,45 %, PeniMaster PRO:lla hoidetuilla koehenkilöillä penis piteni +5,5 %. Erektiokykyä voitaisiin myös parantaa potilailla, joita hoidetaan leikkauksen jälkeen.

lue tutkimus


Lääkärin raportti Prof. Dr. Gottfried Lemperle

Prof. Dr. Gottfried Lemperle, Saksa

Prof. Dr. Gottfried Lemperle PeniMaster®PRO:sta

Prof. Dr. Gottfried Lemperleä pidetään kansainvälisesti yhtenä kokeneimmista plastiikkakirurgian asiantuntijoista. Liittovaltion ansioristin 1. luokan haltija on lukuisten erikoiskirjojen ja tieteellisten julkaisujen kirjoittaja, muun muassa penisleikkauksista. Seuraavassa artikkelissa professori Lemperle korostaa peniksen laajentajien etuja peniksen leikkauksissa ja suosittelee PeniMaster PRO -järjestelmää sen rakenteellisten etujen vuoksi.

lue raportti


lääkärinlausunto dr Ruslan Petrovitš

DR Ruslan Petrovich, Venäjä

DR Ruslan Petrovich PeniMaster®PRO:sta

Seuraava teksti on tunnetun urologin ja andrologin Dr. Ruslan Petrovich peniksen laajentajasta PeniMaster PRO .
Hänen arvionsa fysiologisesta peniksen laajentajasta PeniMaster PRO perustuu hänen omiin kokemuksiinsa ja hänen potilaiden kokemuksiin tavanomaisista peniksen venytyslaitteista verrattuna PeniMaster PRO:hon.

lue raportti

Vedon merkitys yhdistelmähoidossa potilailla, joilla on mikropenis ja hypogonadismi.

Hypogonadismipotilaiden testosteronin ja PeniMaster PRO -laajentimen yhdistelmähoito osoittautui tehokkaammaksi kuin pelkkä testosteronikorvaushoito.

lue tapaustutkimus

Tämän sivuston tekstit on käännetty automaattisesti saksasta. Löydät alkuperäisen tekstin osoitteesta: www.penimaster.de/Presse-Medien/Arztreports/doctor reports.html