MSP Concept on sponsori REHEMA Center Medicalille Gomassa / Kongossa

MSP Concept on sponsori
REHEMA Center Medical Gomassa / Kongossa

Urologisten lääketieteellisten tuotteiden valmistajana me MSP Conceptilla tiedämme, kuinka tärkeää hyvä sairaanhoito on potilaille. Siksi tuemme humanitaarista hanketta Rehema Central Medical köyhyydessä eläville Gomassa Kongon demokraattisessa tasavallassa (entinen Zaire) Keski-Afrikassa.

Rehema Center Medical

Prof. Dr. Gottfried Lemperle rakentaa sairaalan, REHEMA Center Medicalin, Kongon demokraattisen tasavallan itäosaan Ruandan rajalle Goman kaupunkiin. Noin 100 000 2 miljoonan suurkaupungin asukasta ei pääse sairaanhoitoon köyhyyden vuoksi, ja he kuolevat sairauksiin, kuten angina pectoris, diabetekseen, palovammoihin tai hyvänlaatuisiin kasvaimiin.

MSP Concept GmbH & Co. KG tukee REHEMA Center Medical kuukausittain kahden sairaalassa työskentelevän sairaanhoitajan palkkaa vastaavalla rahalla. Kaikki lahjoitukset hyödyttävät klinikan rakentamista, laajentamista ja toimintaa täysimääräisesti. Tästä z. B. Rahoitetut lääkkeet, lääketieteelliset apuvälineet, leikkaussalit ja lääketieteen ammattilaiset.

Tietoja REHEMA Center Medicalin aloitteesta, prof. Dr. Lemperle

professori dr Gottfried Lemperle palkittiin Saksan plastiikka-, korjaavien ja esteettisten kirurgien seuran Dieffenbach-mitalilla hänen poikkeuksellisista saavutuksistaan ​​plastiikkakirurgian alalla vuonna 2010, ja hän on liittovaltion 1. luokan ansioristin haltija. Hän on voittoa tavoittelemattoman yhdistyksen Interplast Germany e. V., joka on tehnyt ilmaisia ​​korjaavia leikkauksia potilaille, jotka kärsivät fyysisistä epämuodostumista kehitysmaissa vuodesta 1979 lähtien.

Lisätietoja Rehema Center Medicalista: www.gomahospital.com

Sinäkin voit lahjoittaa Rehema Center Medicalille!

Pienilläkin lahjoituksilla voi olla suuri merkitys! Lahjoituksesi käytetään kokonaisuudessaan sairaalan projektikehitykseen, rakentamiseen ja toimintaan - 1 euron lahjoitus saapuu 1 euron avuksi! Jos annat osoitteesi, saat kuitin lahjoituksesta.


Välitön lahjoitus PayPalilla tai luottokortilla: Napsauta tätä


Lahjoitustili Goma Hospitalille pankkisiirrolla:

Tilinhaltija: Interplast-Goma Hospital

Aihe: Lahjoitus Goman sairaala

IBAN: DE06 3705 0299 0000 6809 54

BIC: COKSDE33XXX

Pankki: Kreissparkasse Köln

Tämän sivuston tekstit on käännetty automaattisesti saksasta. Löydät alkuperäisen tekstin osoitteesta: www.penimaster.de/sponsor-msp-concept.html