PeniMaster penisexpander sopii käytännössä jokaiselle miehelle

Peniksen suurentaminen ilman kirurgista toimenpiteitä PeniMaster ® :lla

Isompi penis PeniMaster® :lla

Kuva peniksen laajentumisesta


Termiä peniksen laajentuminen käytetään usein vaihtokelpoisesti termin peniksen pidentäminen kanssa. Näitä kahta termiä ei kuitenkaan voida käyttää keskenään. Kun peniksen pidennys tarkoittaa yksinomaista peniksen pidentämistä, eli puhdasta pituuden pidentämistä, termi peniksen laajennus sisältää kaksi peniksen harjoitettavaa kasvumuotoa. Toisaalta peniksen pidennys, kuten edellä on jo kuvattu, ja toisaalta, ja tämä on tärkein ero, elimen ympärysmitan tai halkaisijan merkittävä kasvu PeniMaster- tai PeniMaster PRO -hoidon seurauksena.

Vasta sitten tapahtuu peniksen laajentuminen, jossa molemmat kasvusuunnat tai kasvumuodot yhdistyvät. Jos esimerkiksi halutaan saavuttaa tämä yhdistetty kasvu peniksen suurentamiseksi plastiikkakirurgian avulla, peniksen suurentamiseksi olisi suoritettava kaksi erillistä kirurgista toimenpidettä: yksi peniksen pidentämiseksi ja toinen peniksen paksuntaminen . On tärkeää muistaa, että leikkaus on aina riskialtis toimenpide. Tällaista leikkausta peniksen koon tai pituuden lisäämiseksi tulee siksi harkita huolellisesti. Varsinkin kun useimpien miesten penis, niin erektiossa kuin ei-erektiossa, tarvitsee tilastollisesti tällaista muovikosmeettista leikkausta vain harvoissa tapauksissa.

Tietenkin samat näkökohdat pätevät myös korvattaessa luonnollinen sienimäinen runko keinotekoisella sienimäisellä rungolla, jotta peniksen pituutta tai peniksen paksuuntumista saavutetaan. Keinotekoista kavernoottista kehoa tulisi kuitenkin harkita vain erektiohäiriön tapauksessa, kun konservatiiviset menetelmät eivät enää ole onnistuneita.

Koska PeniMaster-tuoteperheen penislaajentajien ( PeniMaster ja PeniMaster PRO ) pitkäaikainen käyttö voi stimuloida uuden, lisäsolukudoksen muodostumista peniksessä, tuloksena tässä tapauksessa on todellinen peniksen laajentuminen, jossa penis pitenee ja paksumpi.

lisää tuloksista

Tämän sivuston tekstit on käännetty automaattisesti saksasta. Löydät alkuperäisen tekstin osoitteesta: www.penimaster.de/Deutschland/Penisvergroesserung.html