Terskan kiinnitys PeniMaster PRO pohja osittaiseen peniksen suurentamiseen
PeniMaster PRO -logo

PeniMaster ® PRO -pohjainen

PeniMaster ® PRO - (perus) peniksen venyttämiseen

Täysin koottu terskan kiinnitys PeniMaster PRO -pohja vakioventtiilillä
Muotoiltu kuin terskä: pitää tiukasti peniksessä, vaikka mies hikoilee

Mikä PeniMaster®PRO on?

PeniMaster PRO on anatomisesti itsesopeutuva yhteys peniksen terssiin.

PeniMaster®PRO :ta käytetään yhdessä erityisesti sovitettujen sauvapohjaisten tai hihnapohjaisten vetogeneraattoreiden kanssa peniksen laajentimena (penis stretcher) muovikosmeettisiin tai terapeuttisiin tarkoituksiin peniksellä. Laite luo fysiologisesti sopivan peniksen terskan kiinnityksen, jotta penistä voidaan venyttää vetogeneraattoreiden yhteydessä. Tuote sopii kaiken ikäisille miehille, joilla on ympärileikattu ja ympärileikkaamaton penis ja sopii käytännössä jokaiselle terskolle ja siten peniksen kokoiselle.

tuotteen edutToimintaperiaate ja käyttöalueet

Järjestelmäkonsepti mahdollistaa peniksen monipuolisen, vaihtelevan ja motivoivan harjoittelun. Venytyshoidon aikana fysiologisesti tehokkaat vetovoimat siirtyvät koko penikseen ja terskaan. Voimaharjoittelun tapaan olemassa oleva solukudos voi tehostua (libido ja erektio paranee) ja uutta kudosta voi muodostua (mahdollinen peniksen pidennys, paksuuntuminen ja suoristaminen).

lisää käyttöalueista ja hoitovaikutuksistaBiotoiminnallinen muotoilu – PeniMaster ® PRO:n erikoisuus

Miesjäsen on joustava elin, jolla ei ole vakaata luurakennetta ja jonka koko ja konsistenssi (kovuusasteet) vaihtelevat verenkierron tilasta riippuen. Esimerkiksi kylmässä meressä uinnin jälkeen raaja on usein löyhänä ja pehmeänä useita kertoja pienempi kuin pystyssä . Tämä vaikuttaa myös terssiin.

Näistä syistä on erittäin vaativa tehtävä kiinnittää (pitää) penis siten, että fysiologiset toiminnot kuten verenkierto, erektiotoiminta tai herkkyys taataan kiinnityksen aikana - eikä penis silti lipsu ulos kiinnitysyksiköstä kun sitä vedetään.