PeniMaster penisexpander sopii käytännössä jokaiselle miehelle

PeniMaster ® erektiohäiriöihin

Peniksen erektio

Luonnos maskuliinisuussymbolista ja pyyhekumista, joka pyyhkii sen.

Peniksen erektio on biofyysinen prosessi, jossa peniksen erektiokudokseen tulee enemmän verta ja samalla veren takaisinvirtaus suurelta osin estyy. Verenpaine "pumppaa" raajaa.

Erektio laukaisee seksuaalisen mekaanisen tai psykologisen stimulaation tai tahattomasti, esimerkiksi unen aikana. Erektion biologinen tarkoitus on pystyä työntämään penis emättimeen siittiöiden tuomiseksi hedelmöitystä varten (penetraatio). Lisäksi peniksen kudoksen suorituskyky säilyy. Ilman säännöllistä ja riittävän pitkiä erektiota paisuvien kudosten kudos voi rappeutua (atropia), mikä voi aiheuttaa peniksen näkyvää volyymia (peniksen kutistuminen).

Erektiohäiriön syyt

Peniksen erektiohäiriöillä voi olla sekä psykologisia että anatomisia syitä, ja ne voivat vaihdella vakavuudeltaan. Jokaista erektiohäiriötä ei pidä välittömästi pitää patologisena. Ns. erektiohäiriö (ED; yleisesti: erektiohäiriö; impotenssi) on olemassa, kun kyky saavuttaa riittävän kova ja kestävä erektio seksuaalista toimintaa varten häiriintyy pitkällä aikavälillä.

Jos näin on, asianomaisen tulee hakeutua avoimeen keskusteluun urologin kanssa. Tämä voi määrittää, onko erektiohäiriötä olemassa ja voidaanko sitä hoitaa suoraan. ED voi myös olla seurausta diagnosoimattomasta sairaudesta (esim. diabetes, korkea verenpaine), joka on ensin hoidettava, jotta ED paranee kausaalisesti. Liiallisesta alkoholin tai tupakankäytöstä pidättäytyminen voi jo johtaa ED:n paranemiseen.

PeniMaster erektion parantamiseen

Kudosharjoittelu venyttämällä penistä PeniMasterilla voi yleensä auttaa parantamaan peniksen kykyä saada erektio. Käyttäjät, joilla on normaali erektiokyky, voivat parantaa erektiokovuutta. Erektiotoimintaan, joka usein heikkenee terveillä miehillä, erityisesti vanhuudella, voi sovelluksella vaikuttaa positiivisesti. Lisäksi hoito voi estää peniksen vetäytymisen (kutistumisen) jatkuvan verenkierron puutteen seurauksena.

Lisää seksuaalista halua käyttämällä peniksen laajentajaa

Peniksen erektiokyvyn parantaminen voi lisätä itsetuntoa ja mahdollisesti lisätä seksuaalista halua (libido). Tähän vaikuttaa myös intensiivinen pitkäaikainen oman peniksen ja siten oman seksuaalisuuden harjoittaminen hakemuksen yhteydessä.

Tämän sivuston tekstit on käännetty automaattisesti saksasta. Alkuperäinen teksti löytyy osoitteesta: www.penimaster.de/Applications/erection paranta-libido.html