Penimasterin logot

Miten penistä pysyvästi venyttävät laitteet voidaan luokitella?

Laitteita, jotka venyttävät jäsentä jopa useita tunteja muovikosmeettisiin tai terapeuttisiin tarkoituksiin , tarjotaan eri nimillä. Jos valmistaja tai toimittaja on (myös) määrittänyt tuotteelle lääketieteellisen käyttötarkoituksen (esim. käyttö leikkauksen jälkeisellä alueella), se on lääketieteellinen tuote, joka vaatii CE-merkinnän, jotta se voidaan tarjota Euroopassa. Internetissä myytäväksi luokittelu seksi- tai eroottisiksi esineiksi tai jopa seksileluiksi tapahtuu usein sopivamman kategorian puuttumisen vuoksi tai yksinkertaisesti siksi, että kyseessä on penikseen käytettävä laite.

Miten nimeät nämä laitteet?

Yleiset ja oikeat nimitykset, jotka tähtäävät laitteiden toimintaperiaatteeseen eli osan venyttämiseen tai venyttämiseen, ovat "penis stretcher", "penis stretcher" tai "penis expander". Termit "peniksen suurentaja", "peniksenpidentäjä" tai "peniksenpidentäjä" eivät ole vääriä, mutta tässä yhteydessä niillä pyritään rajoittamaan joitain mahdollisia hoitovaikutuksia, nimittäin anatomista peniksen laajentumista tai pidentämistä . Peniksen proteesin kaltaisia kiinnikkeitä voidaan kutsua myös "peniksen suurentajiksi", "peniksen pidentäjiksi" tai "peniksenpidentäjiksi", vaikka nämä eivät tietenkään suurenna penistä anatomisesti. Sitä vastoin nämä apuvälineet eivät ole peniksen laajentajia - koska ne eivät venytä penistä pysyvästi penisharjoittelutarkoituksessa .

Mihin lääketieteen erikoisalaan peniksen laajentajat kuuluvat?

Peniksen laajentajien luokittelu fysiologisiin tai urologisiin lääketieteellisiin laitteisiin on oikea, koska niillä on fyysinen (mekaaninen) vaikutus kehon elimistöön (rakenteeseen), tarkemmin sanottuna: penikseen.

peniksen laajentaja , penispaarit
PeniMaster ja PeniMaster PRO lisävarusteilla peniksen suurentamiseen
Peniksen venyttäminen, suoristaminen tai laajentaminen muun muassa peniksen varsinaiseen anatomiseen pidentämiseen ( pidennys ja suurentaminen ) solukasvun kautta
Peniksenpidennys, peniksen laajennus
Läpinäkyvä penisholkki pseudopeniksen suurentamiseen
Slip-on kiinnitys penikselle pseudopidennystä varten, jotta se stimuloi kumppania enemmän yhdynnän aikana
Tämän sivuston tekstit on käännetty automaattisesti saksasta. Löydät alkuperäisen tekstin osoitteesta: www.penimaster.de/Penisexpander/Penisexpander-Penistretcher-Penisverlaengerer.html