Hymyilevän liikenaisen muotokuva tapaamistilanteessa miespuolisten kollegoiden kanssa

Kumppaniohjelma PeniMaster ®

Sampun siirto mustasta kädestä valkoiseen

25% = 75 euroon asti ensimmäisestä myynnistä

Internet-mainoskumppanina (kumppanina) saat 25 % nettopalkkion nettomyyntihinnasta (pay-per-sale) PeniMaster peniksen laajentimen ensimmäisestä myynnistä . Yhdellä vastaavalla kaupalla voit ansaita jopa 75 euron välityspalkkion.

Näin PeniMaster ® -kumppaniohjelma toimii

Rekisteröidy - Kirjaudu - Lisää kauppalinkki = myy ja tienaa

Kolme hyvää syytä PeniMaster ® -kumppaniohjelmaan

Tarjoamme kaiken, mitä sinun tulee verkkovastaavana odottaa huippuluokan kumppaniohjelmalta.

  • hyvin myyviä, innovatiivisia tuotteita
  • korkeat välityspalkkiot - maksu ensimmäisestä eurosta alkaen
  • Luotettava valmistaja Saksasta

Rekisteröidy kumppaniohjelmaan tästä!

Näin PeniMaster®-kumppaniohjelma toimii

25% = 75 euroon asti ensimmäisestä myynnistä

Verkkovastaavana tarjoamme sinulle palkkioita ja ehtoja, jotka säästävät jälleenmyyjän kustannuksia tavaroiden ostoon, varastointiin, lähetykseen, noutoon jne. Optimoi ja ylläpidät PeniMaster- kumppanisivustojasi maksimaalisen liikenteen takaamiseksi rauhassa – me huolehdimme kaikesta muusta. Saat 25 % nettopalkkion nettomyyntihinnasta PeniMasterin ensimmäisestä myynnistä (pay-per-sale).

Yhdellä vastaavalla kaupalla voit ansaita jopa 75 euron välityspalkkion.

Rekisteröidy kumppaniohjelmaan tästä!


Rekisteröidy - Kirjaudu - Lisää kauppalinkki = myy ja tienaa

Tarjoamme kaiken, mitä sinun tulee verkkovastaavana odottaa huippuluokan kumppaniohjelmalta.

  • Rekisteröidy vain PeniMasterin kumppaniksi (kumppaniksi) verkkolomakkeella .
  • Käsittelemme hakemuksesi mahdollisimman nopeasti, yleensä yhden arkipäivän kuluessa. Saat pääsyn PeniMaster-kumppanialueelle sähköpostitse.
  • Voit helposti integroida verkkosivustollesi valitun mainosmateriaalin tai edelleenlähetyslinkkien lähdekoodin, mukaan lukien niissä olevan yksilöllisen kumppanitunnuksen.
  • Siitä eteenpäin jokainen puhelu tai mainoksen napsautus liitetään automaattisesti tiliisi kumppanin tunnuksella ja näytetään välittömästi kumppanialueen reaaliaikaisissa napsautustilastoissa. Tämä pätee tietysti myös myyntiin! Jotta sinun ei tarvitse kirjautua sisään kumppanialueelle varmistaaksesi onnistumisesi, saat myös myyntiraportit sähköpostitse heti jokaisen verkkotilauksen jälkeen.
  • Lopuksi laskutusalueelta löydät kuukausihyvitykset sekä kattavat laskutus- ja avoimet erät, eli provisiot, jotka saat, kun maksat myöhemmin – vain kaikki tarvitsemasi asiakirjat.
  • Välitetyn myynnin välityspalkkio siirretään kätevästi tilillesi PayPalin tai pankkisiirron kautta - kaikkialla maailmassa kahden viikon kuluessa ostosumman hyvityksestä pankkitilillemme ilman peruutusriskiä.

Hyviä syitä PeniMaster ® -kumppaniohjelmaan

Verkkosivustosi mainostila on pääomasi. Siksi ammattilaisena harkitse tarkasti, mitä tarjouksia siellä mainostat, jotta et anna mitään pois.

Vahvasti myyviä, innovatiivisia tuotteita

PeniMaster ja PeniMaster PRO ovat luultavasti teknologisesti innovatiivisimmat peniksen laajentajat lajissaan maailmanlaajuisesti. Laitteet on suojattu patenteilla monissa maissa, ja vain valitut jälleenmyyjät tarjoavat niitä Internetissä. Markkinoille lanseerauksensa jälkeen PeniMaster on saavuttanut vankan aseman vahvana, innovatiivisena ja erottuvana brändinä, jolla on erinomainen maine. Laitteita kehitetään jatkuvasti, minkä vuoksi palautus- ja peruutusprosentti on alhainen. Kumppanina hyödyt tästä sekä PeniMaster-tuoteperheen uusista julkaisuista, jotka sisältyvät automaattisesti kumppaniohjelmaan.

Korkeat välityspalkkiot - maksu ensimmäisestä eurosta alkaen

Saat 25 % PeniMaster peniksen laajentimen nettoarvosta ensimmäisestä myynnistä. Yli 75 euron välityspalkkiot ovat mahdollisia yhdellä ilmoitetulla alennusmyynnillä.

Luotettava valmistaja Saksasta

Olemme PeniMasterin oikeudenhaltijoita ja valmistajia . Tämän kumppaniohjelman avulla et jää välittäjän kiinni, vaan saat suurimman mahdollisen palkkion itse ja maksamme suoraan meiltä: täsmällisesti ja läpinäkyvästi. Toimitamme tavarat Saksasta emmekä jätä asiakkaita rauhaan oston jälkeen.

Rekisteröidy kumppaniohjelmaan tästä!

Tämän sivuston tekstit on käännetty automaattisesti saksasta. Löydät alkuperäisen tekstin osoitteesta: www.penimaster.de/Businesspartner/partnerprogramm.html