PeniMaster penisexpander sopii käytännössä jokaiselle miehelle

PeniMaster ® ennenaikaiseen siemensyöksyyn ja libidon parantamiseen

Ennenaikainen siemensyöksy (Ejaculatio praecox)

Tietokonekuva siittiöistä, jotka uivat kohti munasolua.

Jos mies ei voi vapaaehtoisesti viivyttää siemensyöksyään orgasmin aikana, hän kärsii ennenaikaisesta siemensyöksystä (lat. Ejaculatio preacox). Joillakin potilailla ennenaikainen siemensyöksy ei tapahdu itsetyydytyksen aikana, vaan se tapahtuu välittömästi ennen tunkeutumista tai pian sen jälkeen. Riittävän pitkä emättimen stimulaatio seksikumppanin orgasmiin asti ei ole mahdollista.
Lue lisää


syitä

Vaikka fyysiset ongelmat voidaan nimetä myös syiksi (esim. eturauhasen tulehdus), ennenaikainen siemensyöksy on usein "mielen asia" eikä lääketieteellinen ongelma sairauden merkityksessä. Stressi, korkea jännitys tai sisäisen halun puute hallita orgasmia ovat yrityksiä selittää tätä seksuaalista häiriötä.

Lue lisää


hoitovaihtoehdot

Saatavilla on erilaisia biopalauteharjoitusmenetelmiä, joilla asianomaisen tulisi oppia tuntemaan "ylivoimainen" orgasmi ajoissa ja torjumaan sitä henkisesti ja fyysisesti (esim. stop-start-menetelmä, purista-menetelmä). Lääkehoidot perustuvat usein aistiärsykkeen vähentämiseen desensibilisoimalla penis paikallispuudutteilla tai aivoissa vaikuttavilla aineilla.


PeniMaster ® biopalautekoulutuksena

PeniMaster-peniksen laajentimen käyttäjien kokemus on osoittanut, että pitkäaikainen peniksen venyttely voi johtaa oireenmukaiseen parantumiseen ennenaikaisessa siemensyöksyssä, mikäli siihen ei ole fyysisiä syitä tai sairauksia.

Oletettavasti peniksen venyttely toimii kuin aistillinen biopalautesilmukka, jossa aivot tiedostavat alitajuisesti sen kehon osan, joka muuten on "piilotettu" jokapäiväisessä elämässä. Pysyvästi "koneella kosketetun" peniksen tavanomainen vaikutus voi aktiivisen terapian tavoin (katso yllä) johtaa henkiseen herkkyyteen ja siemensyöksyajan parempaan hallintaan.

Jopa käyttäjät, jotka pystyvät hallitsemaan orgasmiaan useita minuutteja ja siten huomattavasti pidempään kuin ennenaikaisesta siemensyöksystä kärsivät, voivat parantaa seksuaalista kestävyyttään käyttämällä PeniMaster- tai PeniMaster PRO -penislaajentajaa.

Tämän sivuston tekstit on käännetty automaattisesti saksasta. Löydät alkuperäisen tekstin osoitteesta: www.penimaster.de/Applications/vorzeitiger-samenerguss-ejaculatio-praecox.html