Lääketieteellinen henkilökunta katselee https://www.penimaster.de/ kävijää tai keskustelee

Testiraportit, tutkimukset ja lääkäreiden kokemukset PeniMaster PRO:lla

DR lääketieteellinen Timo A. Spanholtz kirurgisesta peniksen suurentamisesta ja PeniMaster PRO jälkihoitoon

  • Leikkauksen tulosta ei voida ennustaa, ja se riippuu potilaan yksilöllisistä fyysisistä kunnosta
  • peniksen pysyvä pidentäminen leikkauksella noin 1,5-2,5 cm
  • Peniksen paksuuntuminen autologisen rasvan kautta lisää peniksen ympärysmittaa luotettavasti 1,5-2,5 cm
  • Kirurgiset riskit ovat kohtalaisia ja hallittavissa
  • Kirurgisen paksuuttamisen tai pidentämisen jälkeen on käytettävä venytyslaitetta leikkauksen onnistumisen varmistamiseksi
  • DR Spanholtz käyttää PeniMaster PRO :ta vain versiossa sauvan laajentimena
  • Syy: korkea mukavuus, pitkät käyttöajat mahdollisia, kiinnitys vain terssiin (ei kiinnityselementtejä (esim. kondomeja)) peniksen varressa

Nykyaikaiset kirurgiset menetelmät peniksen laajentamiseen

Muutama vuosi sitten peniksen laajentaminen oli vielä ehdoton tabu, mutta nykyään sillä on vakaa paikka kauneuskirurgian maailmassa. Kuitenkin harvat kokeneet kirurgit tarjoavat näitä interventioita, koska ne edustavat plastiikkakirurgisten ja urologisten tekniikoiden yhdistelmää ja harvat voivat käyttää tätä käyttöliittymää ammattimaisesti. Sen lisäksi, että peniksen paksuuntuminen tapahtuu autologisen rasvansiirron avulla, keskipakonauhan leikkaaminen mahdollistaa peniksen pidentämisen - kerromme tämän toimenpiteen tärkeimmistä yksityiskohdista.

Kirjailija: Dr. lääketieteellinen Timo A Spanholtz

Peniksen pituus ja paksuus: mikä on normaalia, mikä on keskimääräistä?

Peniksen pituus mitataan peniksen tyvestä (ja tässä ensimmäisestä poikittaisesta ihopoimusta) terskan kärkeen. Paksuus puolestaan määritetään pyöreästi akselin keskeltä joustavalla mittanauhalla. Keskimäärin saksalaisten peniksen pituus on velttoina 7,3 cm ja pystyssä 15,4 cm. Ympärysmitta kasvaa 7,6 cm:stä velttoina 11,1 cm:iin pystyssä. Nämä arvot ovat enemmän tai vähemmän vertailukelpoisia kaikille valkoisille eurooppalaisille. Mustalaisten sukuelimet ovat yleensä suurempia kaikissa ulottuvuuksissa, kun taas aasialaisten sukuelimet ovat pienempiä. On sukuelimiä, jotka ovat melko pitkiä ja paksuja jopa rentoutuneena, mutta eivät pysty kasvattamaan merkittävästi pituutta ja ympärysmittaa. Nämä raajat, jotka tunnetaan myös nimellä "lihapenikset", eroavat "veripenisistä", jotka ovat alarajalla velttoina, mutta kasvavat selvästi pituuden ja paksuuden ollessa pystyssä. Muuten, naisten seksuaalisia mieltymyksiä koskevassa kyselyssä peniksen paksuudella on suuri rooli ja se asettaa (usein ärsyttävän) ylimääräisen pituuden selvästi toiselle sijalle, joten peniksen pidentämisen lisäksi kannattaa ehdottomasti aina olla tekemisissä peniksen kanssa. paksuuntuminen.

DR lääketieteellinen Timo A Spanholtz

CV Dr. lääketieteellinen Timo A Spanholtz

Timo Spanholtz varttui lääkärin ja opettajan poikana Cellessä Pohjois-Saksassa. Valmistuttuaan lukiosta ja suorittaessaan yhdyskuntapalvelua hän opiskeli ihmislääketiettä Justus Liebig -yliopistossa Giessenissä ja lääketieteellisen yliopiston klinikalla Hansakaupungissa Lyypekki. Täällä Spanholtz suoritti tohtorin tutkinnon plastisen ja esteettisen kirurgian alalta plastiikkakirurgian katedraalissa tohtorinohjaajana Prof. Dr. Hans-Günthermachens. Hän saavutti harvinaisen huippuarvosanan "summa cum laude", jatkoi tutkimustyötään yliopiston eri klinikoilla, piti lukuisia kansallisesti ja kansainvälisesti tunnustettuja luentoja ja palkittiin tutkimustyöstään.

Hänen käytännön koulutuksensa piti Dr. Spanholtz University Collegessa Lontoossa (Yhdistynyt kuningaskunta), samoin kuin King Edwardin yliopistossa Durbanissa (Etelä-Afrikka), yliopiston klinikalla Bernissä ja plastiikkakirurgian osastolla Kölnissä (University of Witten/Herdecke). Ennen kuin perusti yksityisomisteisen klinikkansa Rosengartenissa Kölnissä ja Bergisch Gladbachissa, Dr. Spanholtz työskenteli apulaislääkärinä Ludwig-Maximilians-yliopistossa Münchenissä.

DR Spanholtz on kirjoittanut lukuisia erikoisartikkeleita useilla kielillä, kirjoittanut useita kirjoja sekä toimittaja ja kirjoittanut erikoisoppikirjoja käsikirurgian ja plastiikkakirurgian alalta. DR Spanholtz on naimisissa, hänellä on yksi poika ja hän asuu Bergisches Landissa Kölnin lähellä.

Kuinka monta senttimetriä on mahdollista peniksen suurennuksella?

Lopputulos riippuu useista tekijöistä: lähtötilanteesta, yksilöllisestä anatomiasta, kirurgin kokemuksesta ja jatkohoidon rutiinista. Peniksen pidentämisen tarttumiskohta on yksilöllinen anatomia. Koska peniksen pidentämisen aikana paisuvan ruumiin piilotettu osa "vedetään ulos" kehosta, ei kirurgi voi tässä vaiheessa vaikuttaa lopputulokseen, koska piilopituus on jokaisella erilainen. mies mutta kiinteä. Rosengartenin harjoitusklinikalla selitämme odotettavissa olevat tulokset seuraavasti: Laske, että pituutesi kasvaa noin 1,5-2,5 cm pitkällä aikavälillä. Jos tämä ei riitä sinulle, on parempi olla tekemättä leikkausta kuin olla pettynyt sen jälkeen. Tietysti myös pidempi pituus voi olla mahdollinen, mutta valitettavasti leikkauksen jälkeisestä pituudesta ei voida antaa luotettavaa lausuntoa ennen leikkausta. Tämä on peniksen laajentumisen suuri haitta.

Peniksen paksuuttamisessa tilanne on kuitenkin täysin toinen: täällä vatsan ja kylkien ärsyttävät rasvakertymät auttavat meitä työssä, mistä monet miehet joka tapauksessa valittavat. Erityisellä ja erittäin nykyaikaisella rasvaimutekniikalla (BodyJet ® WAL -rasvaimu) rasva poistetaan näiltä alueilta ja valmistetaan injektoitavaksi peniksen varteen. Elävää rasvaa ruiskutetaan sitten pyöreällä tavalla, mikä johtaa ympärysmitan kasvuun noin 1,5-2,5 cm riippuen alkuympärysmittasta ennen leikkausta.

Peniksen laajentumisen riskit ja sivuvaikutukset

Peniksen suurentaminen on kirurginen toimenpide, jolla, kuten kaikilla muillakin leikkauksilla, on riskejä ja sivuvaikutuksia. Koska keskipakoisen nivelsiteen (ligamentum suspensorium) katkaisemiseksi on tehtävä viilto, tämän haavan haavainfektioita ja yksittäisiä haavan paranemishäiriöitä voi harvoin esiintyä. Leikkauksen jälkeinen verenvuoto ja satunnaiset aistihäiriöt ovat myös tämän leikkauksen yleisimpiä seurauksia. Mustelmat (hematoomat), joista osa on voimakkaita, ovat myös mahdollisia ja voivat ulottua reiteen tai kivespussiin. Nämä kuitenkin häviävät kokonaan 1-2 viikon kuluttua. Vaikka erektiohäiriöitä ja kyvyttömyyttä tulla raskaaksi on kuvattu, näitä (vakavia) komplikaatioita ei ole vielä esiintynyt käsissäni.

Jatkohoito PeniMasterilla PER

Peniksen pidentäminen ja paksuntaminen ovat kuitenkin vain yksi askel matkalla täydelliseen lopputulokseen. Peniksen pidentämisen jälkeen on tärkeää, että penis pidetään jännityksessä, eli katkennut nivelside ei voi kasvaa takaisin yhteen ulkoisen jännityksen vaikutuksesta. On olemassa lukuisia tuotteita, jotka on omistettu peniksen vetokäsittelyyn. Rosengartenin klinikka on käsitellyt intensiivisesti jälkihoitojärjestelmiä ja valinnut PeniMasterin PRO (erityisellä sauvalla, joka venyttää penistä häpyluuta vasten). Tämä on erittäin todistettu ja tehokas laite, sillä se ei tartu peniksen varteen peniksen pidentämisen jälkeen, vaan kehittää vetovaikutuksen puhtaasti peniksen kärjen tai terskan kautta. PeniMasterin ainutlaatuinen glans-kammio PRO täyttää tämän tarkoituksen erinomaisesti ja voidaan levittää 5-7 päivää leikkauksen jälkeen, mikä varmistaa parhaan mahdollisen tuloksen. Jatkohoidolla on erityisen tärkeä rooli peniksen pidentämisen ja paksuntamisen yhdistelmässä, koska peniksen varren autologiseen rasvaan ei saa missään tapauksessa kohdistua painetta ja tärkeä peniksen veto tulee siksi tapahtua vain peniksen kärki (glans), johon rasvaa siirretään harvoin. Tapauksissa, joissa halutaan myös itse terskan paksuuntuminen tai suurentaminen, peniksen pidennyksen ja paksuntamisen tulisi tapahtua kahdessa erillisessä vaiheessa.
PeniMaster PRO, jonka tarjoamme potilaidemme käyttöön heti peniksen laajentumisen jälkeen, levitetään terssiin imumekanismin kautta ja pidentää penistä sauvajärjestelmän avulla. Sitä käytetään niin usein kuin mahdollista, mutta vähintään 3-4 tuntia aamulla ja iltapäivällä tai illalla. Vaikka laite näyttää kuvissa melko isolta, sitä voi käyttää jopa tavallisten arkihousujen alla.

Kuten peniksen laajentuminen Dr. Spanholtz vanhenee.

Yksityiskohtaisen alustavan keskustelun jälkeen, joka voi tapahtua myös puhelimitse tai Skypellä, tarvitsemme vain niin sanotun pienen verinäytteen , jonka voi ottaa joko paikallinen perhelääkäri tai klinikallamme. Konsultaation jälkeen lähetämme sinulle täyttämäsi asiakirjat ja otat mukaasi leikkaukseen. Saat tiedon aiemmin lasketusta maksusta, jotta kustannusten läpinäkyvyys on täysi.

Itse leikkauspäivänä minä, Dr. Spanholtz, sitten kanssasi leikkauksen yksityiskohdat, anestesialääkäri selittää sinulle lyhyen anestesian ennen leikkausta. Tämä kestää noin 60 minuuttia peniksen pidentämiseen yksinään ja noin 1,5-2 tuntia peniksen pidentämiseen ja peniksen paksuuntumiseen yhdessä. Peniksen pidentämisen jälkeinen kipu on hallittavissa, joten toimenpide on usein avohoito, jolloin klinikalta voi poistua heti leikkauksen jälkeen. Langat purkautuvat itsestään. Noin 5 päivän kuluttua häiriöhoito PeniMaster PRO:lla tulee aloittaa.

Toipumisvaihe kestää noin viikon. PeniMaster PRO mahdollistaa myös häiriöterapian suorittamisen arjessa, sillä sitä voidaan käyttää myös housujen alla. Häiriötä tulee suorittaa mahdollisimman monta tuntia päivässä 6 viikon ajan, jotta tulos olisi varmistettu. Urheilua, seksiä ja muuta intensiivistä fyysistä toimintaa tulee välttää noin 6 viikon ajan.

Mitä voit odottaa tulokselta?

Peniksen pidennyksessä mitataan saavutettu pidennys leikkauksen aikana, mutta tämä ei välttämättä edusta lopputulosta. Saavutetusta pitenemisestä häviää yleensä muutama millimetri uudelleen, koska haavan sisäinen paraneminen johtaa arpeutumiseen, joka vetää erektiokudosta hieman takaisin. Esimerkki käytännössä: potilaalla on 8 cm ei-erektiossa ja leikkauksessa saavutetaan pidennys 11,5 cm:iin. Pituuden lisäys siis 3,5 cm. Vuotta myöhemmin seurantatarkastuksessa mittaamme 2,5 cm pituuden lisäyksen, koska yksi sentti on "menetetty" sisäisen arpeutumisen takia.

Peniksen laajentaminen nykyaikaisena kirurgiana: sopiiko sinulle?

Yhteenvetona voidaan todeta, että peniksen pidennysten ja paksunnusten määrä on lisääntynyt merkittävästi. Vaikka naiset ovat olleet avoimia intiimikirurgiaan ja erityisesti häpyhuulien korjaukseen jo pitkään, miehet (kuten usein) tarvitsevat hieman pidempään. Siitä huolimatta peniksen laajentaminen peniksen pidentämisen ja paksuntamisen yhdistelmänä on nyt vakiinnuttanut asemansa kiinteänä leikkauksena Rosengarten-poliklinikalla, ja viime vuosina olemme nähneet 2-5 potilasta viikossa peniksen suurentamiseen, paksuuntumiseen tai molempien yhdistelmä. Vaikka menettely on teknisesti monimutkainen, sitä voidaan silti kuvata vähäriskiseksi. Vaikka peniksen pidentämisen tarkkaa tulosta ei voidakaan varmuudella ennustaa, on peniksen paksuuntuminen autologisella rasvalla ennakoitavissa ja kokonaistulos on siksi yleensä tyydyttävä. Seisonta-aika on hyvin lyhyt muihin toimintoihin verrattuna ja soveltuvuus jokapäiväiseen käyttöön on taas saatavilla muutaman päivän kuluttua. Yleensä potilaiden on oltava täysi-ikäisiä (18-vuotiaita) elektiiviseen leikkaukseen. Ikärajaa ei ole - olemme jo tehneet peniksen suurennoksia 74-vuotiaille potilaille.

Ota yhteyttä lääkäriin:

DR lääketieteellinen Timo A Spanholtz
Plastiikkakirurgian ja esteettisen kirurgian erikoislääkäri
Rosengartenin harjoitusklinikan johtaja
Köln ja Bergisch Gladbach

www.praxisklinik-rosengarten.de

info@praxisklinik-rosengarten.de

Hotline: 02202-240524

Tämän sivuston tekstit on käännetty automaattisesti saksasta. Löydät alkuperäisen tekstin osoitteesta: www.penimaster.de/Presse-Medien/Arztreports/moderne-operationverfahren-zur-penisvergroesserung.html