Lääketieteellinen henkilökunta katselee https://www.penimaster.de/ kävijää tai keskustelee

Testiraportit, tutkimukset ja lääkäreiden kokemukset PeniMaster PRO:lla

Lääketieteellinen raportti Prof. Dr. Gottfried Lemperle PeniMaster ® PRO:sta

 • Peniksen laajentimen käyttö ennen ja jälkeen penisleikkauksen on hyödyllistä.
 • komplikaatioiden sattuessa, valmistauduttaessa penisimplantaattiin, kun ruiskutetaan PMMA-täyteainetta peniksen paksuntamiseksi
 • laajentimelle ei ole vaihtoehtoja
 • Expanderin on täytettävä tietyt suunnittelukriteerit, jotta se on mukava ja riittävän pitkä käytettäväksi ja käytettäväksi leikkauksen jälkeen
 • Expanderin tyhjiökammion tulee olla anatomisesti muotoiltu, jotta se mahdollistaa maksimaalisen mukavuuden ja maksimaalisen käyttöajan.

PeniMaster PRO :n käyttö peniksen pidennys- ja suurennusoperaatioissa

Kun toimin plastiikkakirurgina Markus-sairaalassa Frankfurtissa 1971–1994, perustimme transsukupuolisten keskuksen, jossa oli pääasiassa penisrakenteita transsukupuolisille naisille. Myöhemmin Kalifornian yliopistossa San Diegossa minulle esiteltiin ongelmia, jotka liittyvät peniksen laajentumiseen käyttämällä putkimaista silikoni-implanttia (Elist Penile Implant) Los Angelesissa tai peniksen ihon alle annettavia brasilialaisia ryppyjä estäviä aineita. agentti (Metacrill) Dr. Casavantes Tijuanassa kohtaamassa.

Etenkin komplikaatioiden yhteydessä pidän peniksen laajentimen eli ulkoisen laitteen käyttöä, jolla penistä venytetään pidemmäksi aikaa, avuksi, jotta leikkauksen tulos joko paranee tai lopulta turvataan. . Esimerkiksi peniksen venyttäminen useita tunteja päivässä useiden kuukausien ajan johtaa kudoksen merkittävään rentoutumiseen. Siten penis on leikkaushetkellä luonnollisimmillaan, mikä tarkoittaa, että voidaan käyttää suurinta mahdollista silikoni-implanttia. Tämä on yleensä potilaan toive.

Tulokset 400 potilaasta Dr. Elist kuitenkin osoitti myös (katso esitykseni "Peniksen suurentaminen Elist-silikoniimplantilla tai pysyvällä PMMA-täyteaineella"), että 3,4 % tapauksista johti lievään tulehdukseen silikoni-implanttien seurauksena, että 2 % miehistä joutui implantti on poistettu vähintään kolmeksi viikoksi. Tänä aikana penis kutistuu huomattavasti haavan paranemisreaktioiden ja kapselin kutistumisen vuoksi, ja sitä on vaikea venyttää uudelleen samankokoisella implantilla jälkikorjauksen aikana. Expanderin käyttäminen tänä aikana estää suurelta osin peniksen vetäytymisen ja mahdollistaa toisen tuloksen, joka on suunnilleen yhtä hyvä.

Samoin PMMA-täyteaineen ruiskutuksen jälkeen paisutin estää ei-toivotut kolhut ja siirtymät immobilisoimalla niin paljon kuin mahdollista ulostyönnetyssä asennossa, kunnes mikroimplantit on kiinnitetty tukevasti varteen. Yön erektiota estävän lääkityksen (klonatsepaami 1 mg tai Proscar 5 mg iltaisin) kanssa laajentaja pitää peniksen pituuden venytettynä ja ehkäisee tätä ongelmaa.

Peniksen laajentajalle ei ole vaihtoehtoja kuvatuilla käyttöalueilla. Kuitenkin, jotta se soveltuu kirurgiseen pre- ja postoperatiiviseen hoitoon, sen on oltava erittäin mukava käyttää, jotta sitä voidaan käyttää riittävän pitkään. Laajentimet, jotka kohdistavat penikseen pitoa tankoilla, vyöjärjestelmällä tai painoilla, kiinnitetään yleensä terskan taakse kumilenkillä. Penistä voidaan puristaa tuskallisesti ja terskan verenkiertoa voidaan rajoittaa. Molemmat vaativat tällaisen laajentimen poistamista suhteellisen lyhyen käsittelyajan jälkeen.

Sen jälkeen, kun Elist-silikoni-implantti on asetettu penikseen, silmukkakiinnityksellä varustettua ekspanderia ei voida kiinnittää, koska se on kiinnitetty terskan alle. Tällä hetkellä ainoassa ekspanderissa, joka käyttää vain terskaa siirtämään vetovoimaa penikseen, on kontaktijärjestelmänä silmukan sijasta kondomimainen tyhjiökello.

Jotta terskan herkälle iholle aiheutuisi mahdollisimman vähän negatiivista painetta tällaisten terssikellojen kanssa, erityinen terskan kondomi tulee mukauttaa terskan anatomiseen muotoon, jotta saavutetaan fysiologisesti hellävarainen, ei-positiivinen kiinnitys. venyttelemättä tai muuttamatta terskaa liikaa. Koska pukeutumiskipu tai sivuvaikutukset, kuten rakkulat terssissä, johtavat venytyshoidon väliaikaiseen keskeytykseen.

Prof. Dr. Gottfried Lemperle

Hanswjacob , CC BY-SA 4.0 , Wikimedia Commonsin kautta

Curriculum Vitae Prof. Dr. Gottfried Lemperle

Prof. Dr. Gottfried Lemperle on kansainvälisesti tunnustettu plastiikkakirurgian ykkönen, ja hän on vaikuttanut merkittävästi lääketieteeseen. Prof. Lemperle on julkaissut yli 250 tieteellistä julkaisua ja on useiden lääketieteen oppikirjojen toinen kirjoittaja. Hän on myös useiden plastiikka- ja esteettisen kirurgian oppikirjojen toimittaja. Lisäksi professori Lemperle on pitänyt reilusti yli 600 tieteellistä luentoa ja ohjannut lukuisia tieteellisiä elokuvia plastiikkakirurgian uusista kirurgisista menetelmistä. Yli 20 vuoden ajan hän toimi professorina Frankfurtin yliopistossa. Vuodesta 1998 hän on ollut kliinisen kunniaprofessori Kalifornian yliopistossa San Diegossa.

Professori Lemperle myönsi vuonna 2010 Saksan plastiikka-, rekonstruktio- ja esteettisten kirurgien yhdistyksen Dieffenbach-mitalin hänen poikkeuksellisista saavutuksistaan plastiikkakirurgian alalla.

Opetustoiminnassaan Frankfurtin yliopistossa, samalla kun hän toimi vanhempi lääkärinä ja myöhemmin St. Markus Hospitalin plastiikkakirurgian osaston johtajana, professori Lemperle osallistui useiden alan kirurgisten strategioiden kehittämiseen. Hänen innovaatioihinsa kuuluvat muun muassa rintojen rekonstruktiotekniikat ja kasvojen epämuodostumien, kuten suulakihalkeama, korjaaminen, muun muassa plastiikkakirurgian innovaatiot. Tästä syystä hänet äänestettiin yhdeksi Saksan parhaista plastiikkakirurgian asiantuntijoista.

Vuonna 1979 prof. Lemperle perusti voittoa tavoittelemattoman yhdistyksen Interplast Germany e. V ., joka suorittaa ilmaisia korjaavia leikkauksia valituille potilaille, jotka kärsivät fyysisistä epämuodostumista kehitysmaissa. Siitä lähtien Dr. Lemperle itse johti yli 30 Interplast-operaatiota useissa Aasian ja Afrikan maissa. Hän on yhdistyksen kunniajäsen ja jatkaa työtään vapaaehtoisvoimin.

Vuonna 1997 Prof. Lemperle palkittiin liittovaltion 1. luokan ansioristillä.

Professori Lemperle on myös ammattimaisesti mukana esteettisen biotekniikan alalla AscentX Medical, Inc:n päälääkärinä ja Hafod Bioscience BV:n lääketieteellisenä neuvonantajana. Hän on myös Kiinan plastiikkakirurgian tutkimuslautakunnan kunniajäsen.

DR Lemperle asuu vaimonsa kanssa Frankfurt am Mainissa/Saksassa.


Professori Gottfired Lemperle PeniMaster PRO:ssa

 • Vain PeniMaster PRO täyttää prof. Lemperlen peniksen laajentajalle asettamat vaatimukset.
 • Huolimatta rakentavista suojamekanismeista ylikuormituksen aiheuttamia sivuvaikutuksia vastaan, potilaan tulee tottua laitteeseen pidemmän ajan kuluessa.
 • Erinomaista on, että PeniMaster PRO:n terskan kammio muodostaa muodon istuvuuden terskan kanssa eikä liuku peniksestä edes hien ja rasvan läpi.
 • Professori Lemperle suosittelee PeniMaster PRO:ta ainoaksi vaihtoehdoksi leikkausta edeltävään ja postoperatiiviseen käyttöön.

Tunnemistani tuotteista, joita tarjotaan kongresseissa tai Internetissä, vain yksi laite täyttää yllä olevat kriteerit, PeniMaster PRO , jonka valmistaa MSP Concept GmbH & Co. KG Berliinissä/Saksassa ja jota tarjotaan luokan I lääketieteellisenä tuotteena .

Anatomisesti muotoiltua terskan kiinnitystä voidaan käyttää tangolla tai hihnalla, jota voidaan käyttää eri tavoin penistä venyttämään. Ensi silmäyksellä hihnajärjestelmä näyttää joustavammalta, mutta vivusto ei suinkaan ole niin jäykkä kulumiselle kuin miltä se näyttää. Liitosta voidaan kuitenkin käyttää vain kaksi tai kolme viikkoa pidentämisleikkausten jälkeen, koska kiinnitysrengas painaisi tuoretta arpikudosta, joka syntyy sen jälkeen , kun peniksen nivelsiteet (jockstrap) on katkaistu .

Periaatteessa peniksen laajentaja on edullinen tällaisessa pidennysoperaatiossa, jotta se vastustaisi sisäänvetyvän arpikudoksen aiheuttamaa peniksen lyhenemistä. Tässä tapauksessa on edullista käyttää laajenninta polvihihnana (pystysuoraan alaspäin) tai olkahihnana (diagonaalisesti ylöspäin).

Kellon laajentaja voi aiheuttaa esinahan turvotusta, jos se vedetään tyhjiökammioon, tai rakkuloita tai mustelmia terssussa. Yleensä tällaisia ongelmia syntyy, kun potilas kohdistaa tarpeettoman suuria tyhjiö- tai vetovoimia, joita järjestelmä varmasti pystyy tarjoamaan tottumatta. Tätä vastustetaan mukautuvalla kalvolla , joka automaattisesti ympäröi terskan, kun se imetään kammioon. Potilaan tulee kuitenkin vähitellen tottua venytyshoitoon ja suurempiin vetovoimiin noin kahden viikon aikana.

PeniMaster PRO -järjestelmässä on syytä korostaa, että mainittu terskan kalvo mukautuu dynaamisesti kulumisen aikana eikä luiskahda pois kosteuden (esim. hien) vaikutuksesta. Tämä osoittaa, että terskan ja terskan välillä on muotosovitus eikä voimasovitus. Päinvastoin, kalvon ja terskan väliin suunnitellaan lisäävän keskiviskositeetin silikoniöljyä mukavuuden lisäämiseksi ja liimaa sitovan vaikutuksen lisäämiseksi.

Koska PeniMaster PRO:n sivuvaikutukset voidaan välttää oikealla käyttöohjeiden mukaisella käsittelyllä ja ne paranevat nopeasti tauon pidossa, pidän tämän innovatiivisen laitteen tarjoaman riski-hyötysuhteen olevan annettu ja suosittelen sitä ennen ja jälkeen. -operatiivista käyttöä ainoana vaihtoehtona tiedän tällä hetkellä.

Tunnistetiedot:

 1. Nabil N, Hosny H, Kadah A, Shamloul R. Peniksen lisäyksen ja pidentämisen kirurgisten tulosten arviointi. Urol Int. 2013;90:465-469
 2. Shirvanian V, Lemperle G, Araujo Pinto C, Elist JJ. Lyhennetty penis istutuksen jälkeen, joka on käsitelty subkutaanisella pehmeällä silikoni-penisimplantilla: tapausraportti. Int J Impot Res 2013;10:100-104
 3. Elist, JJ, Shirvanian V, Lemperle G. Kaareutumisesta johtuvan peniksen epämuodostuman kirurginen hoito käyttäen ihonalaista pehmeää silikoni-implanttia: Tapausraportti. Open J Urol 2014; 4:91-97
 4. Casavantes L, Lemperle G, Morales P. Peniksen ympärysmitan parantaminen PMMA-pohjaisilla pehmytkudostäytteillä. Journal of Sexual Medicine hyväksymä
 5. Lemperle G, Elist JJ, Peniksen kasvattamiseen tarkoitetun Elist-silikoniimplantin turvallisuus ja tehokkuus. Lähetetty Journal of Sexual Medicine -julkaisuun


Prof. Dr. Gottfried Lemperle plastiikkakirurgi
Frankfurt am Main

Tämän sivuston tekstit on käännetty automaattisesti saksasta. Löydät alkuperäisen tekstin osoitteesta: www.penimaster.de/Presse-Medien/Arztberichte/bericht-lemperle.html