Terskan kiinnitys PeniMaster PRO pohja osittaiseen peniksen suurentamiseen
PeniMaster PRO -logo

PeniMaster ® PRO -pohjainen

Sovellusjärjestelmät PeniMaster ® PRO:lle

PeniMaster PRO :n levittämiseen penikseen on kaksi järjestelmää, joilla voidaan luoda sekä positiivista että negatiivista painetta.


Pumppupallon levitysjärjestelmä PeniMaster PRO ® :lle

Glans-kiinnitys PeniMaster PRO vakioventtiilillä ja pumppupallo venttiiliadapterilla

PeniMaster PRO:n pumppupallon levitysjärjestelmä koostuu kestävästä pumppupallosta ja automaattisesta venttiilisovittimesta.
Pumppupallon ilmatilavuus on noin 72 cm 3 , mikä riittää ensin pullistumaan hieman ulospäin PeniMaster PRO -kalvoa yhdellä levitysjaksolla (painamalla pumppupalloa) ja sitten tarvittaessa peniksen terskan ollessa ylhäällä. glans-kammion sisäseiniin imemään (vapauttamalla pumppupallo ja palauttamalla sen alkuperäiseen muotoonsa).

Venttiiliadapteri avaa tavallisen PeniMaster PRO -kiertoventtiilin neljänneskierroksella vastapäivään. Tässä asennossa pumppupallolla voidaan sekä puristaa ilmaa terskasammioon että imeä se ulos. Samanaikaisesti venttiilisovittimen tiiviste estää ulkoisen ilman pääsyn tai karkaamisen teräkammioon. Pumpun pallon levitysjärjestelmä sulkee automaattisesti PeniMaster PRO:n tersskammion ilmatiiviiksi, kun irrotat pumpun.

Tuotteen edut:

  • voidaan käyttää yhdellä kädellä
  • luo positiivista ja negatiivista painetta
  • avaa, sulkee ja tiivistää terkasammion automaattisesti
  • sisältyy PeniMaster PRO:n toimitukseen

Ohjeet laitettu pumpun pallojärjestelmään


Letkun kiinnitysjärjestelmä PeniMaster PRO ® :lle

Glans-kiinnitys PeniMaster PRO jatkoletkulla ja letkuventtiilillä

Tilaa säästävä ja kevyt PeniMaster PRO:n letkujärjestelmä koostuu tiivistetulpalla varustetusta letkuventtiilistä ja jatkoletkusta, jossa on letkuliitin. Sitä käytetään vaihtoehtona pumppauspallon levitysjärjestelmälle ja mahtuu pienimpiin housujen taskuihin.

Noin 50 cm pitkällä putkijärjestelmällä PeniMaster PRO levitetään olkiperiaatteen mukaisesti. Tätä varten PeniMaster PRO:n vakiokiertoventtiili vaihdetaan putkiventtiiliin. Jatkoletku on liitetty letkuliittimellä, jonka kautta ilmaa voidaan puhaltaa tersikkakammioon (ylipaine) tai poistaa siitä (alipaine).

Mukautuva kalvo sulkee putken levitysjärjestelmän toisaalta kehon ja toiminnallisilta nesteiltä ja toisaalta fysiologisen kosketusalueen terssiin sylkeä sisältäviltä bakteereilta.

Tuotteen edut:

  • Olkiperiaatteen soveltaminen
  • mahtuu jokaiseen housutaskuun
  • erittäin kevyt
  • yksinkertainen, intuitiivinen sovellus

Ohjeet luo letkujärjestelmän


Positiivinen ja negatiivinen paine PeniMaster®PRO:ssa

Negatiivinen paine on PeniMaster PRO:n tersskammion sisällä oleva fyysinen voima, joka pitää positiivisesti sen mukautuvan kalvon terskan kiinnittämiseksi paikallaan.

Ylipainetta käytetään hieman pullistumaan adaptiivista kalvoa ulospäin ennen terskan asettamista terskan kammioon ja siten estämään ilmataskujen muodostuminen terskan ja kalvon väliin (tämä vaihe ei ole ehdottoman välttämätön pukemisen yhteydessä).

PeniMaster 100% Geld zurück
20 %
Tämän sivuston tekstit on käännetty automaattisesti saksasta. Löydät alkuperäisen tekstin osoitteesta: www.penimaster.de/penisexpander/penimasterpro-anlegesysteme.html