Peniksen pituuden ja ympärysmitan mittaus

  • Erektion peniksen pituuden mittaus: täydellä erektiolla , löysästi kiinnitetyllä viivoittimella tai taittoviivalla, varresta terskan kärkeen peniksen yläosassa
  • Kaarevia ei oteta huomioon
  • Hetkentyneen peniksen pituuden mittaaminen: useat mittaukset eri aikoina ja tilanteissa johtavat keskiarvoon
  • Peniksen ympärysmitan mittaaminen: aseta mittanauha löysästi erektion peniksen varren ympärille
  • Peniksen ympärysmitta ei ole sama kuin peniksen halkaisija

mittaa penis

Erektion peniksen pituuden mittaaminen

Peniksen pidentämisen tai laajentumisen onnistumisen tai edistymisen mittaamiseksi ja seuraamiseksi tulee käyttää standardoitua mittausmenetelmää. Tällä tavalla saadaan luotettavia ja jäljitettäviä arvoja. Peniksen pituuden mittaamiseen on käytettävissä seuraavat todistetut vaihtoehdot:

Erektion peniksen pituus mitataan, kun se on täysin kiihtynyt. Tätä tarkoitusta varten peniksen varren vatsalle asetetaan viivain tai viivain ilman painetta ja mitataan etäisyys terskan kärkeen (kuva 1). Toisin kuin ns. luupuristusmittauksessa, jossa viivain painetaan suurella paineella, mittalaitteen löysä käyttö ottaa huomioon myös peniksen vartta ympäröivän rasvakerroksen ja määrittää siten peniksen pituuden, joka voi tehokkaasti käyttää stimulaatioon. Siksi mittaustulos voi vaihdella painonnousun tai painonpudotuksen mukaan.

Mitattaessa on huomioitava, että viivaimen mitta-asteikko ei ala nollasta millimetristä, vaan numero nolla on hieman siirtynyt näkyvyyden vuoksi. Siksi mittaustulokseen voidaan yleensä lisätä noin 3-5 millimetrin pituus. Esimerkki: Jos mittauksen tuloksena peniksen pituus on 15,0 senttimetriä ja asteikko alkaa viivaimessa 5 millimetristä, penis on 15,5 senttimetriä pitkä.

Suoraan peniksen päälle asetettu joustava mittanauha voi väärentää mittaustuloksen, jos penis on kaareva ylös tai alas (koska kahden mittauspisteen välinen käyrä mittaa aina pidemmän etäisyyden kuin suora). Jotta miehet voisivat vertailla penikseensä pituutta erilaisista peniksen muodoista huolimatta, on aina mitattava lyhin etäisyys vatsan pohjan ja peniksen kärjen välillä.

Huomautus: Urologien kliinisistä syistä tekemä jäykän peniksen pituuden mittaus venyttämällä raajaa velttossa tilassa antaa samanlaisia arvoja, koska jäykkä penis voi olla vain niin pitkä kuin maksimi venytetty veltto tila. Yllä oleva menetelmä on kuitenkin parempi määritettäessä erektion peniksen pituutta yksityisellä sektorilla, koska se mittaa todellista fysiologista erektiota ja siten jäykän peniksen todellista saavutettavissa olevaa kokoa, jota voidaan merkittävästi pienentää erektiohäiriön tapauksessa ( ED) .

Kaavio erektiosta peniksestä, johon on kiinnitetty viivain peniksen pituuden mittaamiseksi
Kuva 1
Viivoittimen oikea käyttö peniksen pituuden määrittämiseksi.
Kaavio erektiosta peniksestä, jonka ympärillä on mittanauha peniksen ympärysmitan mittaamiseksi
Kuva 2
Peniksen ympärysmitan mittaus (peniksen paksuus)

Hetkentyneen peniksen pituuden mittaaminen

Vetoisessa, kiihottamattomassa tilassa peniksen pituus vaihtelee tilanteen mukaan. Sen vuoksi veltto peniksen pituuden mittaamiseksi on keskiarvo määritettävä useista mittauksista (katso myös yllä olevat mittausohjeet ja seuraava esimerkki).

Mittaus mittausaika Mitattu arvo cm
1 aamulla heräämisen jälkeen 4.2
2 lounaan jälkeen 4.9
3 illalla ennen nukkumaanmenoa 5.5
4 saunan jälkeen 5.8
5 kylmän suihkun jälkeen 3.6
6 10 minuuttia erektion jälkeen 6.1
7 urheilun jälkeen 3.8
Lisätyt arvot: mitat 33.9
33,9:7
Keskimääräinen veltto peniksen pituus: = 4,8 cm

Peniksen tyypin määrittäminen: lihapenis tai veripenis

Niin kutsuttu "lihapenis" ei ole merkittävästi suurempi pystyssä kuin veltto. Sitä vastoin "veripenis" kasvaa huomattavasti suuremmiksi erektiossa kuin velttoina. Lihasta peniksestä puhutaan, kun se pitenee erektion aikana jopa kertoimella 1,9 kertaa, eli sen pituus vain kaksinkertaistuu. Jos penis yli kaksinkertaistuu erektion aikana (kertoimesta 2), se on veripenis.

Esimerkki lihapenis (kerroin < 1,9):

peniksen pituus jäykkä 6,25"
Keskimääräinen veltto peniksen pituus : 9,9 cm
Tekijä: = 1.6

Esimerkki veripenis (tekijä > 2,0):

peniksen pituus jäykkä 16,2 cm
Keskimääräinen veltto peniksen pituus : 2"
Tekijä: = 3.2

Peniksen ympärysmitan mittaus jäykällä peniksellä

Peniksen ympärysmitta mitataan täysin pystyssä olevasta (jäykästä) peniksestä. Tätä tarkoitusta varten peniksen ympärille asetetaan joustava mittanauha suoraan peniksen varteen ilman voimakasta jännitystä, mutta tasaisesti. Kun puhumme peniksen paksuudesta, tarkoitamme yleensä peniksen ympärysmittaa.


Ero peniksen ympärysmitan (peniksen paksuuden) ja peniksen halkaisijan välillä

Peniksen ympärysmitta sekoitetaan usein peniksen halkaisijaan. Peniksen ympärysmitta saadaan mittaamalla koko peniksen ympärysmitta (kuva 1). Peniksen halkaisija puolestaan on kuvitteellinen lyhin yhteys peniksen toiselta puolelta toiselle. Koska peniksen läpi ei voi laittaa viivainta, peniksen halkaisija voidaan vain laskea: Matemaattisesti peniksen ympärysmitta on 3,141 kertaa sen halkaisija. Jos miehen peniksen ympärysmitta on 12,0 senttimetriä, hänen peniksen halkaisija on 12,0 / 3,141 = 3,8 senttimetriä.

Tämän sivuston tekstit on käännetty automaattisesti saksasta. Löydät alkuperäisen tekstin osoitteesta: www.penimaster.de/penis/penismeasurement.html