PeniMaster peniksen laajentamiseen yksityiskohtaisesti
PeniMaster Classic -logo

PeniMaster® Classic

Peniksen kiinnitys PeniMaster® :lla

PeniMaster-pitotyyny sopii myös pienelle penikselle.
Kuva 1
Sopii myös erittäin pienelle penikselle pitotyynyn erityisen muodon ansiosta.
 • Pitotyyny + pitohihna = peniksen kiinnitys
 • pitotyyny:
  • Klipsitoiminto helpottaa kiinnitystä ilman, että penistä venytetään liikaa
  • voi irrota vivustosta (ylikuormitussuoja)
  • mukautuvat kiinnitysraot helpottamaan kiinnitystä ja pitkiä kiinnityshihnan käyttöikää
 • Hihna:
  • leveä kosketuspinta
  • anatomisesti muotoiltu
  • pehmeää materiaalia
  • paras mahdollinen käyttömukavuus
  • "Korvat" helppoon arkistointiin

pitotyyny

Sopivuus

Tukityyny ja hihna täydentävät toisiaan muodostaen ympyrän ja sulkevat peniksen "O"-muotoisen peukalon ja etusormen tavoin. Tukipinta on erityisen leveä, jotta penis asettuu turvallisesti ja mukavasti sitä käytettäessä ( kuva 1 ).

turvallisuus

Kiinnitystoiminnolla varustettu pitotyyny irtoaa pitotangoista äkillisen ylikuormituksen (esim. putoamisen) sattuessa ( kuva 2 ). Kun peniksen terskaa käytetään, se on suojattu molemmilta puolilta sauvan pidikkeen ulkonemalla.

PeniMaster-pitotyyny sopii myös pienelle penikselle.
Kuva 2
Clip-toiminto: Kiinnitystyyny painetaan yksinkertaisesti jatkotangoihin ja antaa penikselle mm. B. vapaa pudotuksessa.

toiminnallisuutta

Kiinnitystyyny painetaan yksinkertaisesti pidennystangoihin ylhäältä sen jälkeen , kun penis on kiinnitetty pehmusteeseen pitohihnalla ( klipsitoiminto, kuva 2 ). Tämä tekee penispaareiden pukemisesta erittäin helppoa ( katso myös ohjeet ). Jotta kiinnityshihna asetetaan helposti kiinnitystyynyyn, lukitustuet kääntyvät automaattisesti ulospäin ja lisäävät kiinnitysrakojen leveyttä ( kuva 3 ). Pitohihnan lukitusnapit vetävät sitten automaattisesti lukitustuet takaisin yhteen, mikä kaventaa molempia rakoja ja kiinnittää pitohihnan (kuva 4).

Arretierstreben des Penisexpanders Penimaster im geschlossenen Zustand
Kuva 3
Arretierstreben des Penisexpanders Penimaster im geöffneten Zustand
Kuva 4

Hihnan laskemiseksi tai löysemmän säätämiseksi molempia lukitustankoja painetaan ylöspäin (kuva 5 ) .

Tämä patentoitu, maailmanlaajuisesti ainutlaatuinen järjestelmä mahdollistaa erityisen pehmeän ja mukavan muovin käytön kiinnityshihnassa, sillä kapeista halkeamista ei puettaessa ja riisuttaessa aiheudu merkittäviä mekaanisia rasituksia, jotka lyhentäisivät sen käyttöikää.

PeniMaster-pitotyyny sopii myös pienelle penikselle.
Kuva 5
Lukitustukia painamalla kiinnitysraot levenevät: kiinnityshihna voidaan irrottaa tai säätää ilman vaivaa ja materiaalia vahingoittamatta.

hihnat

Sopivuus

Peniksen suurentamista varten PeniMaster kiinnittää peniksen anatomisesti muotoillulla leveällä hihnalla, joka on valmistettu korkealaatuisesta, joustavasta muovista tukityynyssä. Pitohihnan suuri kosketuspinta takaa maksimaalisen käyttömukavuuden ja mahdollistaa pitkän käyttöiän ( kuva 6 ).

PeniMaster-pitotyyny sopii myös pienelle penikselle.
Kuva 6
"Korvat" helpottaa pitotyynyn vapauttamista ja poistamista.

turvallisuus

Äkillisen ylikuormituksen sattuessa käytön aikana (esim. putoamisen yhteydessä) kiinnityshihnan lukitusnapit vapautuvat ja vapauttavat peniksen välittömästi.

toiminnallisuutta

Lukitusnuppien avulla penikseen kiinnitettävän hihnan kiinnitysvoimaa voidaan säätää herkästi.

Tekniikka lisää mukavuutta: Mukautuvat kiinnitystangot

Leveä kiinnityshihna välittää peniksen kiinnittämiseen ja venyttämiseen tarvittavat painevoimat suuremmalle alueelle ja on siksi hellävaraisempi kuin nostimet tai nostimet, joiden poikkileikkaus on suhteellisen pieni.

Jotta lukitusnupilla varustettu kiinnityshihna voidaan kiristää riittävästi, niiden on kuitenkin oltava joustavia ja ne on ohjattava pitotyynyn suhteellisen kapeiden rakojen läpi. Tuloksena oleva korkea materiaalijännitys saa aikaan suhteellisen kovien, vähemmän taipuisten kumi- tai muoviseosten käytön, jotka ovat välttämättömiä tavanomaisissa sauvalaajentimissa. Hihnojen lisääntynyt kestävyys on siksi yleensä käyttömukavuuden kustannuksella.

PeniMaster puolestaan tarjoaa pehmeitä kiinnityshihnoja, joilla on maksimaalinen käyttöikä, koska kiinnitysaukkojen leveys säätyy automaattisesti ja vaihtelevasti: Mukautuvat kiinnitysnauhat pitotyynyn alapuolella avautuvat, kun kiinnityshihna työnnetään sisään, lisää raon leveys ja suojaa lukitusnuppeja. Lukitusnuppien ja sisäänrakennettujen palautusjousien vastapaine sulkee kiinnitystangot automaattisesti ja pitää hihnan tukevasti kiinnitysasennossa .

PeniMaster 100% Geld zurück
20 %
Tämän sivuston tekstit on käännetty automaattisesti saksasta. Löydät alkuperäisen tekstin osoitteesta: www.penimaster.de/Penisexpander/PeniMaster-Penisfixierung.html