Terskan kiinnitys PeniMaster PRO pohja osittaiseen peniksen suurentamiseen
PeniMaster PRO -logo

PeniMaster ® PRO -pohjainen

Tarttuvuus - laboratoriotesti ja käyttö PeniMaster®PRO:n kiinnitysvoimana

  • Adheesio: fyysinen sitomisvoima molekyylitasolla
  • Todisteet kahdesta lasilevystä, jotka ovat pintakosketuksessa kosketusaineen kanssa
  • Pitovoima 76x26mm kosketuspinnalla n. 2,5kg
03:50

Todistus tarttumisvoimista kosketusnesteen kautta käyttämällä esimerkkiä kahdesta lasilevystä


Mikä on adheesio?

Adheesio on fysikaalinen voima, joka sitoo erilaisia aineita yhteen molekyylitasolla. Tätä varten molempien materiaalien molekyylien on oltava lähellä toisiaan, eli tiiviissä pintakosketuksessa. Materiaaliltaan sopivilla ja erittäin sileillä pinnoilla (esim. suojamuovikalvo matkapuhelimen näytöllä) saadaan aikaan riittävän vahvat tartuntavoimat kevyesti painamalla.

Mutta myös vähemmän tai vain näennäisesti sileiden tai materiaalisesti tähän tarkoitukseen sopimattomien pintojen väliin voidaan saavuttaa huomattaviakin tarttuvia sidoksia tuomalla nestettä kappaleiden väliin (esim. lasilevyjen väliin). Myös liimojen vaikutustapa perustuu ainakin osittain tarttumiseen.

Kokeen tavoite:

  1. Havainnollista adheesiota fyysisenä voimana.
  2. Osoita adheesion muodostumista kappaleiden välisen kosketusnesteen kautta.

Kokeen kuvaus ja toteutus

  1. Tasolasilevy (100x100x5mm) kiinnitetään työtasoon neljällä kaksipuolisella imukupilla (halkaisija: 35mm) alipaineella.
  2. Toisen lasilevyn (mikroskooppilasi, 76x26x1,0 mm) ulkopäihin kiinnitetään tyhjiöllä kaksi imukupin pidikettä (halkaisija: 20 mm), joiden läpi työnnetään yhdystappi.
  3. Lasilevyt puristetaan ensin toisiaan vasten ilman PROMaster Comfort&Care -kosketusnestettä (keskiviskositeettinen silikoniöljy) ja sen jälkeen kosketusnesteellä.
  4. Huomautus: Sen osoittamiseksi, että lasilevyjä ei ole liimattu yhteen, niitä siirretään vaakasuunnassa toisiaan vasten.
  5. Jousivaa'alla (näyttöalue: 0-2500g), joka on kiinnitetty yhdystapin keskelle, määritetään kahden lasilevyn pystysuoraan erottamiseen tarvittava voima.

Havainto:

tulkinta / johtopäätös

Vaikka lasilevyt tuodaan tiukasti läheiseen (tasaiseen) kosketukseen toistensa kanssa, materiaalin erityisominaisuuksista johtuen merkittävää tarttuvuutta ei ole. Mitattavissa olevat, merkittävät liimausvoimat syntyvät vain PROMaster Comfort& Care -kontaktiaineen avulla.

Peniksen laajentaja PeniMaster PRO:n merkitys ja tartunta

Kosketusneste PROMaster Comfort&Care on synteettinen voiteluaine, jolla voidaan saavuttaa merkittäviä tarttuvia sitomisvoimia, kun kaksi esinettä joutuvat läheiseen kosketukseen ja jotka ovat noin viisi kertaa suurempia kuin veden kanssa (ei dokumentoitu videotestissä, mutta voidaan todentaa samassa testiasetuksessa ). Kokeessa käytettyjen lasilevyjen kosketuspinta vastaa suunnilleen peniksen PeniMaster PRO :n tersskaammioon kiinnittävän tartuntakalvon maksimaalista mukautuvaa sisäpintaa. Koska kahden esineen ( terskan ja kalvon) välillä on myös intiimi pintakosketus, terskä ei liuku ulos peniksen laajentajasta voiteluaineesta huolimatta, vaan se pysyy paikallaan liimalla tehokkaan alipaineen ja muotoon sopivan kiinnityksen lisäksi. .PeniMaster 100% Geld zurück
20 %
Tämän sivuston tekstit on käännetty automaattisesti saksasta. Löydät alkuperäisen tekstin osoitteesta: www.penimaster.de/Penisexpander/PROMaster-Comfort-Care-Videos-Adhaesion.html