PeniMaster penisexpander sopii käytännössä jokaiselle miehelle

Sisäänvedettävä (sisäänvetävä) penis

Jälkihoito eturauhasen leikkauksen jälkeen

Naisen muotokuva, jolla on pään ja suun suojat leikkaussalista

Erektiohäiriöt, jotka johtuvat eturauhasen leikkauksesta (prostatektomia)

Jos eturauhanen on sairastanut syöpää, sen täydellinen kirurginen poisto (prostatektomia) suoritetaan usein, mikäli syöpä ei vielä ole vaikuttanut laajasti viereisiin imusolmukkeisiin.

Eturauhasen välittömässä läheisyydessä on verisuonia ja hermoja, jotka säätelevät lisääntynyttä verenvirtausta peniksen erektiokudokseen, mikä on välttämätöntä erektiolle. Kirurgi yrittää poistaa eturauhasen ja sen kapselin vahingoittamatta näitä alueita, jos ne eivät myöskään vaikuta kasvaimiin. Jos tämä onnistuu, voi vielä kestää useita kuukausia leikkauksen jälkeen, ennen kuin penis erektio itsestään (ilman seksuaalista ärsykettä). Spontaanit erektiot ovat yleisiä terveillä miehillä, jopa unen aikana, ja ne tarjoavat erityisesti peniksen kudoksen happea. Jos erektiota ei ole pitkään aikaan, erektiokudos voi rappeutua pysyvästi (atrofiaa). Siksi on mahdollista, että ainakin yksi erektiohäiriö jatkuu jopa erektiohermojen postoperatiivisen regeneraation jälkeen.

Profylaktinen kudosharjoittelu leikkauksen jälkeistä paisuvan rappeutumista vastaan

Kudoksen harjoitusvaikutus peniksen laajentajaa käytettäessä voi auttaa estämään erektiokudoksen rappeutumista leikkauksen jälkeisellä siirtymäkaudella fysiologiseen toipumiseen asti ja siten ehkäisemään mahdollisia erektiohäiriöitä. Harjoittelu peniksen laajentajalla voidaan tehdä rinnakkain minkä tahansa erektiota edistävien lääkehoitojen kanssa. Leikkauksen jälkeisen erektiohäiriön lääkehoito tai mekaanis-fysiologinen ennaltaehkäisevä koulutus eivät ole osa säännöllistä eturauhasen poiston jälkeistä hoitoa.

Leikkauksen jälkeisen erektiohäiriön ennaltaehkäisevän hoidon mahdollisuuksien selvittämiseksi potilaan tulee ennen leikkausta käydä aktiivisesti keskustelua häntä hoitavan lääkärin kanssa.

Tämän sivuston tekstit on käännetty automaattisesti saksasta. Löydät alkuperäisen tekstin osoitteesta: www.penimaster.de/Applications/prostataoperation-nachsorge.html